x
Filmek

Joel Kinnaman szerint rendkívül szórakoztatónak ígérkezik James Gunn The Suicide Squad folytatása

Mások mellett Joel Kinnaman által megformált Rick Flag ezredes is visszatér James Gunn rendező The Suicide Squad alkotásában.

Joel Kinnaman szerint rendkívül szórakoztatónak ígérkezik James Gunn The Suicide Squad folytatása
  • Publishedoktóber 27, 2019

Mások mellett Joel Kinnaman által megformált Rick Flag ezredes is visszatér James Gunn rendező The Suicide Squad alkotásában.

James Gunn alig néhány hete jelentette be a The Suicide Squad teljes szereplőgárdáját, majd nem sokkal azt követően már munkába is állt az új Öngyilkos osztaga. A munkálatokról már kiszivárogtak az első forgatási képek, ezek között Joel Kinnaman által megformált Rick Flag ezredest felfedezhettük, akinek karakterére talán leginkább kíváncsiak voltunk az első részben. Sajnos azonban David Ayer rendező nem váltotta be a filmbe vetett reményeket, csúfosan leszerepelt a kritikustömeg előtt, de ennek ellenére a stúdió nem panaszkodott, hiszen szépen termelt.

Többek között Joel Kinnaman szereplésével készül az új film, aki a napokban a Variety kérdéseire válaszolva elárulta, hogy milyen folytatásnak ígérkezik James Gunn filmje, de nem fukarkodott véleményt nyilvánítani Jared Leto és a Joker-film körüli botrányról sem.

[James Gunn] egy nagyszerű srác. Fantasztikus szkriptet írt, és nagyon szórakoztató. Úgy érzem magam, mint aki az első vígjáték szereplésére készül. Nagyon sok vicces ember van jelen, olyan ez, mint egy tapasztalatszerzés. Hihetetlenül sok vicces figura vesz körbe.

Gunnt ismerve közel sem meglepő, hogy ebbe az irányba terelték a franchiset, és ez a stúdió részéről a lehető legokosabb döntés volt, különös tekintettel David Ayer sötétebb hangvételű próbálkozásával. Miközben Flag mellett többen is visszatérnek az első részből, addig Jared Leto karakterét egészen biztosan nem látjuk már soha, hiszen a színész csúnyán berágott a Warnerre, amiért utolsóként szóltak neki a Joker-filmről. Ez viszont nem okozott álmatlan éjszakákat Kinnaman-nak.

A jelek szerint Leto nemcsak hogy stúdióval nem ápolt jó kapcsolatot, de még barátokra sem tett szert a forgatáson, ezek után pedig ne csodálkozzon, hogy nem fogják hiányolni, aki állítólag egy malacfejet, óvszert és golyókat küldött a stábnak.

Suicide Squad
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.