Főoldal Filmek Jared Leto megpróbálta megölni Joaquin Phoenix Joker-filmjét
Filmek

Jared Leto megpróbálta megölni Joaquin Phoenix Joker-filmjét

Állítólag Jared Leto annyira berágott a Warner Bros.-ra, amiért elkészítette a Joker-filmet, hogy megpróbált keresztbe tenni.

493
Joker Jared Leto
Forrás: Warner Bros.

Állítólag Jared Leto annyira berágott a Warner Bros.-ra, amiért elkészítette a Joker-filmet, hogy megpróbált keresztbe tenni.

Jared Leto rendkívül frusztrált a Joker-film bemutatója miatt, amit továbbra is hangoztat a különféle közösségi médiában. A The Hollywood Reporter értesülései szerint még arra is volt példa, hogy Leto megpróbálta megölni Joaquin Phoenix mesterművét. Miután Leto megtudta a Warner tervét, hogy egy Jokerről szóló filmet készítenek, felkereste az ügynökséget – aki mellesleg Todd Phillips rendezőt is képviseli a stúdiónál – hogy szóvá tegye a dolgot. És itt még nem állt le, mert Irving Azoff zenei menedzserét is megkereste, hogy intézzen egy telefonhívást a stúdió vezetői felé.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Egy a színészhez közeli forrás tagadta mindkét felvetést, mert elmondása szerint Azoff soha sem hívta fel a Warner Bros.-t. Érdekes fordulat, hogy időközben az üzletember és a színész útjai elváltak, majd miután a Joker-film beverte az utolsó szöget a koporsóba, Leto a CAA ügynökséggel is megszakította a kapcsolatot. A színész úgy gondolta, hogy az ügynökségnek szólnia kellett volna Joaquin Phoenix projektjéről még azelőtt, hogy a Warner zöld lámpát adott volna neki.

Jared Leto összesen egy alkalommal játszotta a DC képregények legőrültebb és legismertebb gonosztevőjét a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban, és azt is néhány percre. De a folytatásra már nem kapott meghívót, mert sem a James Gunn-féle The Suicide Squadra, sem a Ragadozó madarakra nem szól jegye, és a mostani tettével végleg kizárta magát a DC Moziverzumból.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...