Wide Screen
Image default
Filmek

Jared Leto megpróbálta megölni Joaquin Phoenix Joker-filmjét

Állítólag Jared Leto annyira berágott a Warner Bros.-ra, amiért elkészítette a Joker-filmet, hogy megpróbált keresztbe tenni.

Jared Leto rendkívül frusztrált a Joker-film bemutatója miatt, amit továbbra is hangoztat a különféle közösségi médiában. A The Hollywood Reporter értesülései szerint még arra is volt példa, hogy Leto megpróbálta megölni Joaquin Phoenix mesterművét. Miután Leto megtudta a Warner tervét, hogy egy Jokerről szóló filmet készítenek, felkereste az ügynökséget – aki mellesleg Todd Phillips rendezőt is képviseli a stúdiónál – hogy szóvá tegye a dolgot. És itt még nem állt le, mert Irving Azoff zenei menedzserét is megkereste, hogy intézzen egy telefonhívást a stúdió vezetői felé.

Egy a színészhez közeli forrás tagadta mindkét felvetést, mert elmondása szerint Azoff soha sem hívta fel a Warner Bros.-t. Érdekes fordulat, hogy időközben az üzletember és a színész útjai elváltak, majd miután a Joker-film beverte az utolsó szöget a koporsóba, Leto a CAA ügynökséggel is megszakította a kapcsolatot. A színész úgy gondolta, hogy az ügynökségnek szólnia kellett volna Joaquin Phoenix projektjéről még azelőtt, hogy a Warner zöld lámpát adott volna neki.

Jared Leto összesen egy alkalommal játszotta a DC képregények legőrültebb és legismertebb gonosztevőjét a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban, és azt is néhány percre. De a folytatásra már nem kapott meghívót, mert sem a James Gunn-féle The Suicide Squadra, sem a Ragadozó madarakra nem szól jegye, és a mostani tettével végleg kizárta magát a DC Moziverzumból.

Még több a témában...

[Box Office-figyelő] 2019/43. hét: Nagyon szoros verseny és rekorddöntés

Tóth Bálint

Előzetes mellett új képeket is kapott a Suicide Squad

Kévés Bence Mihály

22 Jump Street írójával készül a Supergirl-film

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább