Wide Screen
Image default
Filmek

Jared Leto megpróbálta megölni Joaquin Phoenix Joker-filmjét

Állítólag Jared Leto annyira berágott a Warner Bros.-ra, amiért elkészítette a Joker-filmet, hogy megpróbált keresztbe tenni.

Állítólag Jared Leto annyira berágott a Warner Bros.-ra, amiért elkészítette a Joker-filmet, hogy megpróbált keresztbe tenni.

Jared Leto rendkívül frusztrált a Joker-film bemutatója miatt, amit továbbra is hangoztat a különféle közösségi médiában. A The Hollywood Reporter értesülései szerint még arra is volt példa, hogy Leto megpróbálta megölni Joaquin Phoenix mesterművét. Miután Leto megtudta a Warner tervét, hogy egy Jokerről szóló filmet készítenek, felkereste az ügynökséget – aki mellesleg Todd Phillips rendezőt is képviseli a stúdiónál – hogy szóvá tegye a dolgot. És itt még nem állt le, mert Irving Azoff zenei menedzserét is megkereste, hogy intézzen egy telefonhívást a stúdió vezetői felé.

Egy a színészhez közeli forrás tagadta mindkét felvetést, mert elmondása szerint Azoff soha sem hívta fel a Warner Bros.-t. Érdekes fordulat, hogy időközben az üzletember és a színész útjai elváltak, majd miután a Joker-film beverte az utolsó szöget a koporsóba, Leto a CAA ügynökséggel is megszakította a kapcsolatot. A színész úgy gondolta, hogy az ügynökségnek szólnia kellett volna Joaquin Phoenix projektjéről még azelőtt, hogy a Warner zöld lámpát adott volna neki.

Jared Leto összesen egy alkalommal játszotta a DC képregények legőrültebb és legismertebb gonosztevőjét a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban, és azt is néhány percre. De a folytatásra már nem kapott meghívót, mert sem a James Gunn-féle The Suicide Squadra, sem a Ragadozó madarakra nem szól jegye, és a mostani tettével végleg kizárta magát a DC Moziverzumból.

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat