Wide Screen
Filmek

A Ki vagy, Doki? sorozatból Peter Capaldi is csatlakozott a The Suicide Squad szereplőgárdájához

A James Gunn-féle The Suicide Squad válogatott lúzerei egy újabb taggal bővülnek, és kapnak egy meglepetés cameo szereplőt.

A James Gunn-féle The Suicide Squad válogatott lúzerei egy újabb taggal bővülnek, és kapnak egy meglepetés cameo szereplőt.

A Deadline forrásai szerint nem más, mint Peter Capaldi, a Ki vagy, Doki? legendás időlordja is csatlakozott James Gunn nagyszabású Öngyilkos osztag rebootjához. A színész mellett a Staurday Night Live egyik humoristája, Pete Davidson is beugrik egy kisebb szerepre, de hamarosan tisztább képet kaphatunk James Gunn feldolgozásáról, ugyanis a szeptember 11-én már a teljes stáb össze fog állni egy forgatókönyv-olvasásra, majd azt követően szeptember 23-án már a kamerák túloldalán teszik próbára magukat, hiszen kezdődik a The Suicide Squad forgatása.

Nem teljesen tiszta, hogy James Gunn egy folytatáson, vagy egy rebooton dolgozik, mindössze annyit tudunk, hogy sok új belépő mellett akadnak majd visszatérő karakterek is. A direktor korábban már megerősítette egy bejegyzésben, az előző filmből visszatér Margot Robbie Harley Quinnje; Viola Davis, mint a keménykezű Amanda Waller; Jai Courtney, mint a szeszkazán Bumeráng kapitány és a csapat vezetője Rick Flagg, akit újra Joel Kinnaman fog alakítani.

Sajnos azonban Will Smith zsúfolt naptára miatt kénytelen volt lemondani a forgatást, akinek szerepét előbb Idris Elbának szánták, azonban a készítők jobbnak látták, ha Deadshot kimarad a folytatásból. Elba titokzatos karaktere mellett láthatjuk majd David Dastmalchian-t (A Hangya, A sötét lovag) is, mint Polda-Dot Man; Flula Borg, Steve Agee, mint King Shark, de a Firefly – A szentjánosbogár és a Castle sorozatokból ismerős Nathan Fillion; a The Walking Deadből és A galaxis őrzőiből Michael Rooker, illetve Taika Waititi rendező is tárgyal jelenleg a stúdióval.

A filmet 2021. augusztus 6-án szeretné a Warner moziba küldeni.

James Gunn

Még több a témában...

Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet

Kévés Bence Mihály

A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be

Kévés Bence Mihály

Bejelentette Suicide Squad játékát a Rocksteady

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat