Főoldal Filmek James Gunn elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 3. részhez képest meddig tartott megírni The Suicide Squad forgatókönyvét
Filmek

James Gunn elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 3. részhez képest meddig tartott megírni The Suicide Squad forgatókönyvét

Meglepő különbségre derült fény, hogy a DC Öngyilkos osztagának vagy a Marvel Őrzőinek szkriptjét tartott tovább megírni.

533
James Gunn

Meglepő különbségre derült fény, hogy a DC Öngyilkos osztagának vagy a Marvel Őrzőinek szkriptjét tartott tovább megírni.

A Disney még 2018 nyarán rúgta ki James Gunn rendezőt balhés múltja miatt, aki azt követően munkát kapott Warner Bros. és a DC párostól, s jelenleg a The Suicide Squad rebooton dolgozik keményen. Alan Horn a Disney társelnöke később megbocsátott neki, így Gunn hamarosan visszatér a Marvelhez, hogy elkészítse A galaxis őrzői franchise harmadik részét.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A galaxis őrzői vol. 3. forgatását eredetileg 2020 elejére ütemezték be, s a 4. fázis egyik filmjéről lett volna szó, de bizonyára a Disney a legnagyobb hibáját követte el, amikor Gunnt kirúgta, mert így borult a papírforma, és a rajongóknak még tovább kell várniuk a harmadik részre.

A napokban egy rajongó Instagramon igen érdekes kérdést tett fel a rendezőnek, hogy mennyi idő volt összedobni A galaxis őrzői vol. 3. szkriptjét, és egészen meglepő válasz született, mint kiderült, hónapokban mérhető a DC és a Marvel alkotások közötti idő.

Rövid volt. Néhány hónap [a The Suicide Squad]. A galaxis őrzői vol. 3. egy évig tartott, az Elbaltázott szuperhősök egy hétig és a Super talán három hétig. Mindig más.

Mindig is tudtuk, hogy az Őrzők csapata közel áll a rendező szívéhez, másfelől pedig egy trilógia befejező részéről beszélünk, ami még nagyobb figyelmet követel. A galaxis őrzői vol. 3. bemutatója egyelőre ismeretlen, de ha minden jól megy, akkor valamikor 2022-ben akár az Őrzőkkel kezdődhet a Marvel Moziverzum 5. fázisa.

Mordály

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...