A galaxis őrzői

James Gunn elkészült A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvével, jöhet a forgatás

James Gunn jelenti, kész A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyve

Bár a körülmények nem voltak éppen ideálisak, de a rendező lelkesedése töretlen maradt, s befejezte a harmadik rész történetét. A harmadik részt eredetileg az idei évben mutatták volna be, ám a Disney kirúgta a rendezőt 2018 nyarán, s ezzel megpecsételődött a film sorsa is. Rövid időre parkolópályára került, majd miután James Gunn munkát kapott a DC-nél, és még egy Superman-filmre is lehetősége lett volna, de ő inkább a Task Force X csapatát választotta. Nem meglepő az Őrzők után.

Noha James Gunn két éve már arra számolt be, hogy a film forgatókönyve közel teljesen elkészült, még egy változatot is átnyújtott a stúdiónak távozása előtt, azonban azóta sok minden történt az univerzumban. A filmrendező közösségi oldalán jelentette be, hogy elkészült a trilógia harmadik részével, amit csak elő kellett venni, picit leporolni. Minden bizonnyal csak kisebb korrekcióra, finomításra volt szükség. Gunn azt is elárulta, hogy csak a Peacemaker spin-off sorozat munkálatai után kezdik a forgatást.

Sok rajongó hangot is adott aggodalmának, hogy a DC teljesen leköti a rendező figyelmét, s nem marad ideje az Őrzőkre, ezt azonban Gunn cáfolta. Állítása szerint a The Suicide Squad utómunkája és a spin-off sorozat nem befolyásolja a Marvel projektet, minden ütemezetten követi egymást, nem lesz fennakadás. A DC film forgatása nyáron véget ért, hamarosan pedig már John Cena önálló sorozatán dolgozik.

A COVID is a rendező kezére játszott, hiszen a Marvel Moziverzum teljes programja csúszott egy évet, így kedvére időzhetett a DC-nél, hogy végül belevesse magát a Marvelnél a munkába. A galaxis őrzői vol. 3. munkálatai valamikor jövő év második felében kezdődhetnek, bemutató időpontja még nem ismert.

Total
10
Shares
Previous Article

TESZT: Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Next Article
Avatar 2.

Az Avatar 2. víz alatti jelenetei úttörők lesznek, és még az első rész 3D-és látványát is felülmúlhatják

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!