Peacemaker

A vártnál sokkal előbb kezdődhet a The Suicide Squad spin-off, a Peacemaker-sorozat forgatása

Alighogy bejelentették, már kezdődhet is a Peacemaker-sorozat forgatása.

Még szeptember végén jelentették be, hogy James Gunn egy előzménysorozatot forgat a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag egyik karakteréről. A sorozat John Cena karakterére fókuszál majd, de Peacemaker mellett más karakterek is feltűnnek majd ebben a sorozatban, amit az HBO Max streamingszolgáltatón fognak bemutatni valamikor jövőre. A bejelentés pillanatában nem árulták el se a premier időpontját, se a forgatás kezdetét.

Azonban a legújabb hírek szerint a vártnál jóval korábban kezdődhet a munka. James Gunn rendező közösségi oldalán arról számolt be a napokban, hogy a Microsoft megajándékozta egy Xbox Series X konzollal, majd hozzátette, reméli, hogy az új konzol mellett marad elég ideje az új sorozatra is, hiszen annak forgatása hamarosan kezdetét veszi. A rendező már két hetes kötelező karanténját tölti Kanadában, ahol beindítják a kamerákat a Peacemaker miatt, szóval célegyenesben a projekt.

A korábbi hírek még januári időpontról szóltak, de mint ismeretes, Gunn rohamtempóban hozza össze a forgatókönyveket. A The Suicide Squad szkriptjét is alig néhány hét alatt sikerült elkészíteni, szemben A galaxis őrzői vol. 3. történetével, ami még mindig finomításra szorul – itt szögeznénk le, hogy a bejelentés óta sok víz lefolyt a Dunán.

Ha már az Őrzőket is felhoztuk, akkor Gunn a Peacemaker után egyből visszatér a Marvelhez, hogy minél előbb tető alá hozzák a projektet, amit eredetileg már tavaly bemutattak volna a mozikban, de mint tudjuk, a Disney két éve kirúgta a rendezőt. A rendező állítása szerint a spin-off sorozat munkálatai nem befolyásolják a Marvel tervét, és időben el fog készülni a film.

Peacemaker
Total
0
Shares
Previous Article

TESZT: Chicken Police

Next Article

Utolsó előzetesét is megkapta a Spider-Man: Miles Morales

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!