The Suicide Squad James Gunn

A lehetőség tényleg megvolt James Gunn előtt, hogy egy új Superman-filmet készítsen

James Gunn akár egy új Superman-filmet is forgathatott volna.

Nem túlzás kijelenteni, hogy a Warner Bros. tárt karokkal várta és minden lehetőséget megadott A galaxis őrzői rendezőjének, miután a Disney két éve nyáron kitette a rendező szűrét, amiért a 2010-es évek elején bántó és sértő megjegyzéseket tett közösségi oldalán. Bár azóta a Disney megbocsátott a rendezőnek, s visszafogadta.

Minden jel arra utal, hogy a Warner Bros. tényleg egy új Superman-filmet szeretett volna tető alá hozni, ahogy erről James Gunn is utalt legújabb interjújában. Az új filmmel kapcsolatban több egymásnak ellentmondó pletykáról is olvasni lehetett az elmúlt időben, hogy tervben van egy új Superman-film. Noha a stúdió soha nem erősítette ezt meg nyíltan, hogy milyen szándékai vannak a DC képregények egyik legismertebb karakterével.

A legújabb hírek szerint a projekt még mindig ott van a stúdió radarján, nem tettek le a karakterről, de az már egy más kérdés, hogy Henry Cavill szerepet játszik-e ebben a történetben, vagy nélküle képzelik el a jövőt. Erről a projektről mesélt picit Gunn is, hogy a lehetőséget megadták számára, hogy filmre vigyen egy ilyen történetet, de ő inkább a The Suicide Squad mellett tette le voksát. A rendezővel az Empire készített interjút, ahol továbbá azt is elmesélte, hogy alig egy nappal azután, hogy elvállalta a The Suicide Squad fényképezését, a Marvel Studios már megkereste A galaxis őrzői vol. 3. rendezésével. A rendező még azt is elárulta, hogy Kevin Feige egyből azt kérdezte tőle, hogy Supermant forgat-e. Gunn erre csak annyit felelt, hogy egy másik DC-filmet, majd Feige odaszúrt picit a DC-nek:

Kérlek, kérlek csinálj egy jó filmet! Csak egy jó filmet.Kevin Feige

A rendező nem részletezte, hogy mi lett volna ez a projekt, esetleg Az acélember második része, amit nagyon szeretnének a rajongók, vagy a The Batman sormintáját követve egy új Superman bemutatása lett volna a cél Cavill nélkül. Bárhogy is alakuljon a történet, biztató, hogy a Warner nem mondott le az egyik legjobb karakterről, a kérdés már csak az, hogy mikor kap zöld lámpát az új film.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag bemutatója 2021. augusztus 5-én lesz az amerikai mozikban.

Total
2
Shares
Previous Article

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales megkapja a Spider-Man: Into the Spider-Verse gúnyát

Next Article
Sean Connery

90 éves korában elhunyt az Oscar-díjas és a James Bond sztárja, Sean Connery

Related Posts
Wide Screen YouTube