Close


Közelgő események

Filmek

James Franco is megmuttta magát az Alien: Covenant-ból

Végre megkaptuk az első olyan képet, melyen James Franco is rajta van.

James Franco is megmuttta magát az Alien: Covenant-ból
  • PublishedFebruary 21, 2017

Végre megkaptuk az első olyan képet, melyen James Franco is rajta van.

A 20th Century Fox fényképet tett közzé a Prometheus-film folytatásának legénységéről, melyen elsőként tűnik fel James Franco által játszott Branson kapitány. Azt már korábban is megerősítették, hogy Franco szerepel a filmben, de eddig egy promóciós anyagon sem mutatta magát. Eljött hát ez a pillanat is, ám most nem csak Franco-t, hanem a teljes legénységet láthatjuk egy csoportképen.

Ridley Scott rendező az Alien: Covenant-tal visszatért a saját kis univerzumába, amit még hajdan A nyolcadik utas: a Halál horrorfilmmel alkotott meg. A Covenant hajó legénysége, vagy ha jobban tetszik, akkor egy csapat telepes útnak indult a galaxis külső peremére, hogy felfedezzenek egy új planétát, amiről eleinte azt hitték, hogy maga lesz a Paradicsom, ám az érkezésük után rádöbbennek, hogy szörnyű körülmények uralkodnak a bolygón, sötét, és nagy veszélyeket tartogat. Elkezdődik a harc az életért.

Az Alien: Covenant szereplői: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England és Benjamin Rigby.

Scott új filmjét eredetileg augusztusban mutatták volna be, de a rendező rohamtempója miatt hónapokkal előrébb, május 19-re hozták a premiert.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.