Wide Screen
Image default
Filmek

James Franco is megmuttta magát az Alien: Covenant-ból

Végre megkaptuk az első olyan képet, melyen James Franco is rajta van.

A 20th Century Fox fényképet tett közzé a Prometheus-film folytatásának legénységéről, melyen elsőként tűnik fel James Franco által játszott Branson kapitány. Azt már korábban is megerősítették, hogy Franco szerepel a filmben, de eddig egy promóciós anyagon sem mutatta magát. Eljött hát ez a pillanat is, ám most nem csak Franco-t, hanem a teljes legénységet láthatjuk egy csoportképen.

Ridley Scott rendező az Alien: Covenant-tal visszatért a saját kis univerzumába, amit még hajdan A nyolcadik utas: a Halál horrorfilmmel alkotott meg. A Covenant hajó legénysége, vagy ha jobban tetszik, akkor egy csapat telepes útnak indult a galaxis külső peremére, hogy felfedezzenek egy új planétát, amiről eleinte azt hitték, hogy maga lesz a Paradicsom, ám az érkezésük után rádöbbennek, hogy szörnyű körülmények uralkodnak a bolygón, sötét, és nagy veszélyeket tartogat. Elkezdődik a harc az életért.

Az Alien: Covenant szereplői: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England és Benjamin Rigby.

Scott új filmjét eredetileg augusztusban mutatták volna be, de a rendező rohamtempója miatt hónapokkal előrébb, május 19-re hozták a premiert.

Még több a témában...

Ridley Scott ilyen folytatást gondol az Alien: Covenantnak

Kévés Bence Mihály

Michael Fassbendernek dupla szerepet jutott az Alien: Covenantban

Kévés Bence Mihály

Alien: Covenant klip: „Az arcom, az arcom!”

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább