Wide Screen
Image default
Filmek

Megerősítve: James Franco benne lesz az Alien: Covenant-ban

Korábban már írtunk arról, hogy James Franco esetleg horrorra feni fogát, amit végül most be is jelentettek, és rögtön két új képet is kaptunk a filmből.

Korábban már írtunk arról, hogy James Franco esetleg horrorra feni fogát, amit végül most be is jelentettek, és rögtön két új képet is kaptunk a filmből.

A 20th Century Fox két új képet mutatott be Ridley Scott következő filmjéből, az Alien: Covenant-ból ami a 2012-es Prometheus folytatása lesz, de már igazi nyálcsorgatós horrorfilmként. A képek nem túl beszédesek, sötét és titokzatos dolgokat vélhetünk felfedezni rajtuk, pont amit megszokhattunk a rendezőtől, viszont a stúdió ezúttal számsorozatokkal látta el a fényképeket (220512052104 és 130112062104). Hogy pontosan mit jelentek ezek a számok, a fene tudja, nektek van erre elképzelésetek? Kommentben várjuk a tippeket!

130112062104220512052104

De ami még a képeknél is fontosabb, végre megerősítették a régóta pletykált hírt, miszerint James Franco Alien-ekre fog vadászni a Covenant-ban. A filmes szerepét maga Franco erősítette meg a Hey U Guys című műsorban az éjjel, bár a színész túl sok mindent nem árult el a karakteréről.

Nem sokat tudunk a Prometheus folytatásáról, melyben visszatér Michael Fassbender karaktere, David a szintetikus asztronauta, aki túlélte az első részt, s aki a folytatásban új telepesekkel találkozik majd a távoli paradicsomnak hitt planétán, akiket Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Billy Crudup, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Carmen Ejogo, és Callie Hernandez fog majd játszani a filmben. A bemutatott képsorokból az is kiderült, hogy a Covenant hajó legénysége egy csapat telepes, és nagyrészt párként tették lábukat a fedélzetre. A reakciókból az is kiderült, hogy a legénység több tucat Neomorph idegent fog kapni – így hívják az új idegen lényeket, pontosabban a Xenomorph-ok elődeit.

Eredetileg 2017. augusztus 4-én mutatták volna be az Alien: Covenant filmet, azonban Ridley Scott rendező olyan őrült tempóban halad a film vágásával, hogy a stúdió kénytelen volt előbbre hozni a premiert, s 2017. május 19-re tenni. Hamarosan retteghetünk az új idegenektől, mert a források szerint nagyon közel van az Alien: Covenant első trailere.

Még több a témában...

KRITIKA: Hová tűntél, Bernadette?

Vigh Martin

Március óta dolgoznak az Alien 5 forgatókönyvén

Vigh Martin

Ridley Scott újabb Alien-filmet tervez

Horváth Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat