Jake Gyllenhaal Batman szeretne lenni, de a Warner Bros. mást szeretne?

A múlt héten jelentek meg az első pletykák, hogy Matt Reeves Jake Gyllenhaalnak adná a The Batman főszerepét.

A múlt héten jelentek meg az első pletykák, hogy Matt Reeves Jake Gyllenhaalnak adná a The Batman főszerepét.

Az ügyben újabb fordulat következett be, mert egy friss forrás azt állítja, hogy a színész örömmel vállalná a denevérember szerepet Matt Reeves rendező filmjében, de a Warner Bros. stúdió nem tartja jó ötletnek a színész igazoltatását. A pletyka azután jelent meg, hogy állítólag néhány héttel ezelőtt Matt Reeves és Jake Gyllenhaal leültek elbeszélgetni a tervezés alatt álló film szerepéről, merthogy a hírek szerint Ben Affleck nem tér vissza.

A Redditen megjelent bejegyzésben olvasható, hogy a Warner taktikázott, és több színészt is meghallgattak, hogy így bírják maradásra Ben Afflecket, de egyre valószínűbb, hogy Affleck végleg szögre akasztja a jelmezt. A forrás említést tesz arra is, hogy a bejelentés Az Igazság Ligája mozis szereplése után várható:

Matt Reeves reméli, hogy a film kinn lesz 2020-ra. A történet részletei továbbra is titkosak, de Matt valóban találkozott több emberrel is, akik válthatják Afflecket. Kezdetben taktikáztak, hogy így tartsák meg Afflecket, és több filmre aláírjon a színész, de végül nem vált be. Már a stúdió is tudja, hogy Affleck nem szeretne maradni. Gyllenhaal nagyon szeretné a szerepet, de a stúdió nem teljesen biztos benne. Lehet, hogy a Flashpoint-filmet felhasználják Batman megfiatalítására, de nem tudom, hogy ez mennyire fog működni.

A sztorihoz hozzátartozik még, hogy Jake Gyllenhaal neve nem először merül fel, hiszen már a Christopher Nolan-féle Sötét lovag-trilógiánál is meghallgatásokon vett részt, de végül Christian Bale került ki nyertesnek. Talán részben ez lehet az oka annak, amiért a Warner nem szeretné őt a szerepre, és „több emberrel is” találkozgat a rendező. Vajon Gyllenhaal kap egy második esélyt a stúdiótól?

Total
0
Shares
Previous Article

Michael Keaton visszatérhet Batman szerepében?

Next Article

FRISSÍTVE: Csütörtökön érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború előetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!