x
Filmek

FRISSÍTVE: Csütörtökön érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború előetese

Több hírt is olvashattunk arról, hogy mikor mutathatják be a Bosszúállók: Végtelen háború trailerét, de hivatalosan nem erősítették meg egyiket sem.

FRISSÍTVE: Csütörtökön érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború előetese
  • Publishednovember 27, 2017

Több hírt is olvashattunk arról, hogy mikor mutathatják be a Bosszúállók: Végtelen háború trailerét, de hivatalosan nem erősítették meg egyiket sem.

A rajongók már lelkesen várják, hogy a Disney mikor mutatja be Bosszúállók: Végtelen háború című film első hivatalos előzetesét. Habár nem felejthetjük el, hogy a szerencsések már láttak jeleneteket a filmben, és a közelmúltban több kép is kiszivárgott a filmből, de talán most végre hivatalos utalást kapott, hogy a stúdió mikor mutatja be a Marvel Moziverzum legnagyobb filmjét.

A Vanity Fair reggelre összesen négy darab borítóképet mutatott be a gigászi csatáról, amit a héten a rajongók már kézbe is vehetnek. A címlapokon valamennyi szuperhős látható, akivel az elmúlt 10 évben találkoztunk valamelyik szuperhősfilmben, és úgy tűnik, hogy ez valaminek a kezdete volt, mert a leleplezés után Russo fivérek kitettek egy sokat sejtető képet közösségi oldalukra.

A borítóképek után portrékat mutattak be magukról a hősökről:

Russoék egy nagy 3-as számról posztoltak, ami talán a nagy visszaszámlálás a Végtelen háború előzeteséig, azt viszont nem közölték, hogy a szám három órát, esetleg három napot jelent, vagy december 3-át jelenti, amiről már korábban is sokat olvashattunk. Meg kell várni a holnapot, ha a rendezők oldalán 2-est kapunk, akkor csütörtökön befuthat a várva várt trailer.

FRISSÍTÉS

A visszaszámlálás valóban elkezdődött, mert a tegnapi 3-ast egy 2-es követte, tehát csütörtökön jön a várva várt Végtelen háború előzetese? Nos, eddig sem a stúdió, sem a rendezők nem erősítették meg ezt a hírt – Mark Ruffalo szerint valami egészen nagy közeledik… -, de hát mi más jöhetne? Azt már tudjuk, hogy a Thursday Night Football nagyszünetében mutatják be a Jurassic World: Bukott birodalom előzetesét, de vajon a Marvel milyen időpontot választ a leleplezésre?

A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. április 26-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.