Wide Screen
Image default
Filmek

Megvan, hogy mely színész váltja Ben Afflecket a Batman jelmezben?

A legfrissebb pletykák szerint Jake Gyllenhaal váltja Ben Afflecket a Matt Reeves-féle The Batman-filmben.

Ben Affleck nyáron utalt rá, hogy kész letenni a denevérember-jelmezt, s talán utoljára látjuk őt Batmanként Az Igazság Ligájában – ezt öccse, Casey Affleck is elmondta nyáron. A legfrissebb pletykák szerint Matt Reeves rendező már meg is találta, hogy ki lesz az új Bruce Wayne a DC Filmes Univerzumában.

Matt Reeves, aki Ben Afflecket váltotta a rendezői székben, korábban kifejtette, hogy nulláról írják újra a The Batmant, ami talán azt is jelenti, hogy új színészt keresnek a szerepre. John Campea a lap tetején található videóban azt állítja, hogy A majmok bolygója rendezője Jake Gyllenhaalt szeretné szerződtetni a szerepre.

Campea a videóban két dolgot emel ki: az első, hogy a Batman-trilógia nem lesz szoros része a DC Filmes Univerzumnak, vagyis olyan szereplőket hagynak ki, mint a Ligában bemutatkozó Gordon rendőrfőnököt (J.K. Simmons), a másik pedig, hogy a film a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala előtt fog játszódni. Ebből még jól is kijöhetnek, hiszen Jake és Ben között 10 év van, tehát időrendben is a Batman Superman ellen előtt járnánk, miközben kapnánk egy fiatal Sötét lovagot a trilógiára.

Egyre biztosabb, hogy Ben Affleck távozni fog a DC-től, ezért a kérdés csak az, hogy ki fogja váltani őt? Jake Gyllenhaal személyisége nagyszerűen beleillene a Sötét lovagba. Ti el tudnátok képzelni a színészt Batmanként?

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Shazam! rendezője elárulta, miért nem a tradíciós DC logóval kezdődött a film

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

Mikor folytatódik a The Batman, a Jurassic World 3., a Shang-Chi és más filmek forgatása?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat