a
FőoldalFilmekMegerősítették, hogy mikor jön a Bosszúállók: Végtelen háború trailer?

Megerősítették, hogy mikor jön a Bosszúállók: Végtelen háború trailer?

Nem kell megvárni a Star Wars: Az utolsó Jedik bemutatóját, mert jóval előbb érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború előzetese.

A Marvel Studios nem kapkodja el a Végtelen háború előzetesét, a rajongók, de már mi is majd megőrülünk, hogy lássuk a film előzetesét. A Thor: Ragnarök egy remek alkalom lett volna a trailer leleplezésre, de helyette inkább a Fekete Párduc második előzetesét mutatták be. Ezek után valószínűvé vált, hogy a Bosszúállók-film előzetese a decemberben érkező Star Wars 8. rész előtt fog bemutatkozni, de hogy mennyivel előtte, azt eddig nem erősítette meg senki sem.

Idén különösen érdemes várni a Mikulást, ugyanis az amerikai IGN újságírója, Jeremy Conrad este megerősítette Twitteren, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesét nem egy időben fogják bemutatni Az utolsó Jedikkel, hanem december elején. De akkor mégis mikor?

Idén különösen érdemes lesz várni a Mikulást, mert a legfrissebb hírek szerint a Disney december 6-án fogja bemutatni a Végtelen háború online előzetesét, amiről minap képek szivárogtak ki.

dc-es-marvel-univerzum

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.