Megerősítették, hogy mikor jön a Bosszúállók: Végtelen háború trailer?

Nem kell megvárni a Star Wars: Az utolsó Jedik bemutatóját, mert jóval előbb érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború előzetese.

Nem kell megvárni a Star Wars: Az utolsó Jedik bemutatóját, mert jóval előbb érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború előzetese.

A Marvel Studios nem kapkodja el a Végtelen háború előzetesét, a rajongók, de már mi is majd megőrülünk, hogy lássuk a film előzetesét. A Thor: Ragnarök egy remek alkalom lett volna a trailer leleplezésre, de helyette inkább a Fekete Párduc második előzetesét mutatták be. Ezek után valószínűvé vált, hogy a Bosszúállók-film előzetese a decemberben érkező Star Wars 8. rész előtt fog bemutatkozni, de hogy mennyivel előtte, azt eddig nem erősítette meg senki sem.

Idén különösen érdemes várni a Mikulást, ugyanis az amerikai IGN újságírója, Jeremy Conrad este megerősítette Twitteren, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesét nem egy időben fogják bemutatni Az utolsó Jedikkel, hanem december elején. De akkor mégis mikor?

Idén különösen érdemes lesz várni a Mikulást, mert a legfrissebb hírek szerint a Disney december 6-án fogja bemutatni a Végtelen háború online előzetesét, amiről minap képek szivárogtak ki.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Hivatalos címet és egy menő karakterposztert kapott a Legendás Állatok 2. része

Next Article
The Batman

Megvan, hogy mely színész váltja Ben Afflecket a Batman jelmezben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!