Mission: Impossible

Így sérült le Tom Cruise a Mission: Impossible – Utóhatás forgatásán

Egy videón mutatták meg nekünk, hogy Tom Cruise milyen ugrás következtében törte el tavaly a bokáját a Mission: Impossible – Utóhatás forgatásán.

Egy videón mutatták meg nekünk, hogy Tom Cruise milyen ugrás következtében törte el tavaly a bokáját a Mission: Impossible – Utóhatás forgatásán.

A napokban végre kiderült, hogy milyen címen mutatják be a Mission: Impossible franchise hatodik darabját, ami magyar fordításban az Utóhatás alcímet kapta (angolul a Fallout nevet hordozza a mozifilm). Most viszont nem csak azt árulták el, hogy mikor érkezik a film első teaser videója, de azt is megmutatták, hogyan törte el a főszereplő a bokáját tavaly.

Tom Cruise főszereplő Rebecca Fergusson, Henry Cavill és Simon Pegg társaságában a The Graham Norton Showban mutatta meg, hogy is sérült le tavaly nyáron a forgatáson, ami végül ahhoz vezetett, hogy még a gyártást is félbe kellett szakítani egy rövid időre. A lap tetején látható videón látható, ahogy Cruise próbál átugrani egyik épületről a másikra, de szerencsétlenül csapódik a falnak, és bokáját is eltörte. A beszélgető műsorban azt is elárulták, hogy az első hivatalos előzetesre a jövő hétvégén zajló 52. Super Bowl nagyszünetében kerül sor.

A Mission: Impossible – Utóhatás hazai bemutatója augusztus 2-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article
Indiana Jones

Steven Spielberg következő filmje az Indiana Jones 5. lesz

Next Article

Hasznos autós appok a mobilodra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!