Indiana Jones

Steven Spielberg következő filmje az Indiana Jones 5. lesz

A neves rendező elárulta, hogy következő filmje az Indiana Jones ötödik része lesz, amit 2019-ben kezd forgatni Steven Spielberg.

A neves rendező elárulta, hogy következő filmje az Indiana Jones ötödik része lesz, amit 2019-ben kezd forgatni Steven Spielberg.

Azzal, hogy a Disney felvásárolta a Lucasfilm stúdiót 2012-ben nem csak a Star Wars franchise jogai kerültek a mikiegeres cég tulajdonába, de a világ leghíresebb régész professzora, Indiana Jones is a The Walt Disney tulajdonába került. És láttuk, hogy sikert sikerre halmoznak a Csillagok háborújával, így most jöhet egy másik franchise, nevezetesen az Indiana Jones folytatása a megszokott felállásban: Steven Spielberg a rendezői székben és Harrison Ford a főszerepben, valamint azt is tudjuk már, hogy Shia LaBeouf nem tér vissza az ötödik részben.

Steven Spielberg és Harrison Ford már 2016-ben aláírt a projektre, de attól kezdve nem sokat hallottunk a projektről, sokan már úgy gondolták, hogy ennyi volt a nagy tervnek. Most azonban a rendező elárulta, hogy bízik abban, hogy jövőre el tudják kezdeni a forgatást, s 2020 nyarán már mozikban nézhetjük meg Indi következő nagy kalandját, mely csak jobb lehet az utolsó darabtól.

Total
0
Shares
Previous Article
Mission: Impossible

[FRISSÍTVE] Hivatalos címet és szinopszist kapott a Mission: Impossible 6.

Next Article
Mission: Impossible

Így sérült le Tom Cruise a Mission: Impossible – Utóhatás forgatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!