Shia LaBeouf nem tér vissza az Indiana Jones 5.-ben

Az ötödik Indi-film írója erősítette meg a „szomorú” hírt, hogy bizony régészprofesszorunk fia nem kap szerepet a folytatásban.

Az ötödik Indi-film írója erősítette meg a „szomorú” hírt, hogy bizony régészprofesszorunk fia nem kap szerepet a folytatásban.

David Koepp forgatókönyvíró erősítette meg az Entertainment Weeklynek adott interjújában, hogy a rajongók fellélegezhetnek, hiszen Mutt Williams karakterével, azaz Indiana Jones fiával nem találkozunk az Indiana Jones 5.-ben.

Harrison [Ford] játssza Indiana Jonest, ezt biztosra mondhatom. És Shia LaBeouf karaktere nem lesz benne a filmben.

A 2008-as az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága után nem meglepő, hogy a stúdió és a készítők is amellett döntöttek, hogy megválnak a karaktertől, és inkább a főhősre koncentrálnak, merthogy Ford sem alakított maradandót a filmben.

Koepp azt is elárulta, hogy majdhogynem elkészültek a forgatókönyvvel, és csak apróbb módosításokat kell elvégezni rajta, így most Steven Spielbergtől függ, hogy mikor kezdik a forgatást, aki szintén a napokban fejezte be a The Post című filmet:

Készek vagyunk, hogy forgassunk. Ami a forgatást illeti, úgy gondolom, hogy csak Mr. Spielbergen és Mr. Fordon múlik. Úgy tudom, hogy a forgatókönyvvel nagyjából mindenki elégedett, de természetesen a munka nem érhet véget, és Steven is éppen most fejezte be a munkákat a The Post-tal… Ha az égiek úgy akarják, amit remélek, akkor ez lesz a következő filmje.

Koepp szavaival élve, ha mindenki úgy akarja, akkor az Indiana Jones 5. bemutatója 2019-ben lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Akár így is kinézhetett volna a Tél katonája az Amerika kapitányban

Next Article

Nyerj páros belépőt a Terminátor 2 3D exkluzív vetítésére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!