Főoldal Játékok Hasznos autós appok a mobilodra
Játékok

Hasznos autós appok a mobilodra

A sok hasznos autós mobilalkalmazásból kigyűjtöttük nektek azt az öt leghasznosabbat, amik nélkül ma már nem szabad elindulni. Nektek megvannak?

764

A sok hasznos autós mobilalkalmazásból kigyűjtöttük nektek azt az öt leghasznosabbat, amik nélkül ma már nem szabad elindulni. Nektek megvannak?

A mobilunk mindig velünk van, akár edzeni vagy dolgozni megyünk. Sokan, sokféleképp használjuk, egy azonban biztos: manapság gyakorlatilag mindenben hű társunk lehet egy okos készülék. Mostani írásunkban olyan hasznos alkalmazásokat mutatunk be, amelyekkel még többet kihozhatunk az okostelefonunkból, az autónkban is. Az itt bemutatott alkalmazások egyaránt elérhetők iOS-ra és Androidra is, így az App Store-ból és a Play Áruházból is le tudjátok őket tölteni!

Waze

Ne indulj útnak egy jó navigációs alkalmazás nélkül! Szerintünk ebben a kategóriában a Waze a legjobb, a Google tulajdonában álló közösségi-navigációs alkalmazás ugyanis a többi autós adatait felhasználva kalkulál, így mindig a lehető leggyorsabb utakat tervezi meg a rendszer, hogy időben odaérj a számodra fontos helyre.

Spritmonitor

A német spritmonitor alkalmazása arra szolgál, hogy autód fogyasztását egyszerűen vezethesd. Ha kíváncsi vagy, mennyit eszik a verda, esetleg épp hogyan befolyásolja a fogyasztást, ha te vagy a párod vezet, akkor ez a neked való alkalmazás. Ráadásul a program akkor is kiváló, ha le szeretnéd cserélni a kocsid, mivel a többi felhasználó adatait böngészve képet kaphatsz más modellek fogyasztásáról is.

Spotify

Ugyan nem kifejezetten autós alkalmazás, mégis igazán jó szolgálatot tehet a Spotify a mobilodon, ha azt össze tudod kötni a kocsiddal. Ebben az esetben ugyanis a mobilneted terhére gyakorlatilag korlátlan számú muzsikából választhatsz, így mindig a hangulatodnak megfelelő zene jöhet az autó hangszóróiból.

Elsősegély

Bár reméljük, soha nem kell használnod, mégis tanácsos feltelepíteni az Elsősegély alkalmazást a mobilodra. Ez ugyanis vészhelyzetben jól jöhet, hiszen hasznos tippeket ad a sebesült ellátásával kapcsolatban, akár újraélesztésről vagy épp vérzés elállításáról van szó. Szerintünk, ha gyakran ülsz autóba, azért otthon, nyugodtan érdemes átnézni a programot, hogy vész esetén tudd, mire van szükség.

Simple

Senki sem rajong a fizetős parkolásért, de ha már van ez a kötelező rossz, legalább oldjuk meg kényelmesen! Erre szolgál a Simple, a mobil alkalmazás ugyanis a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. hivatalos viszonteladójaként kényelmes fizetést biztosít. Nem elég, hogy sok esetben olcsóbb, mint az SMS-sel történő parkolás, de arra sincs szükség, hogy kikeresd az adott zóna számát, hiszen GPS alapján a rendszer automatikusan elindítja a parkolást. Ráadásul időzítésre, előjegyzésre vagy épp távolról történő indításra is lehetőséged van.

Látogass el webshopunkra, ahol most kiemelt kedvezményekkel vásárolhattok Samsung, Huawei és LG androidos okostelefonokat.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...