Főoldal Filmek A Warner Bros. és a DC podcast műsort indít a népszerű Spotify platformon
Filmek

A Warner Bros. és a DC podcast műsort indít a népszerű Spotify platformon

Hallgasd a DC szuperhőseit a Spotify-on!

458
Az Igazság Ligája

A DC univerzum nagy lépést tett afelé, hogy a filmvászon és a képregényeken túl meghódítsák a svéd zeneszolgáltatót is. A DC szuperhősei, köztük Batman, Superman és Wonder Woman is saját podcast adást kaphat hamarosan a Spotify szolgáltatón, miután a Warner Bros. egy több éves szerződést kötött az egyik legnagyobb digitális zeneszolgáltatóval.

A Deadline jelentése szerint a Warner Bros. és a Spotify között olyan megállapodás született, hogy a következő években a DC univerzum szereplői hangoskönyvet kapnak a zeneszolgáltatón. A Spotify tartalom- és hirdetési üzletvezetője, Dawn Ostroff úgy fogalmazott, hogy a vállalat izgatottan várja az együttműködést a stúdióval, s bemutassák a DC karaktereit a felhasználóknak ebben a formában.

Mivel robbanásszerűen növekszik a podcast műsorok után való kereslet a világon, örömmel dolgozunk együtt a Warner Bros. kiadóval, hogy felépítsük a DC és a WB palettáját. Nem lehetnénk izgatottabbak, minthogy Robert, Peter és a teljes Warner Bros. és DC csapatával közösen dolgozunk majd, és exkluzív történeteket mutassunk be több mint 286 millió Spotify felhasználónak.

Még nem teljesen tiszta, hogy a DC univerzum mely karakterei fognak saját műsort kapni a szolgáltatón, de a Warner Bros. oldaláról Peter Giradi és Robert Steele lesz a felelős a tartalomgyártásért, akik új történetekkel állnak majd elő.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...