x
Close


Közelgő események

Filmek

Tom Cruise sérülése miatt akár 3 hónapot is csúszhat a Mission: Impossible 6.

Tom Cruise több csontját is eltörte a Mission: Impossible 6. forgatása közben, ezért csúszhat a film bemutatója.

  • Publishedaugusztus 17, 2017

Tom Cruise több csontját is eltörte a Mission: Impossible 6. forgatása közben, ezért csúszhat a film bemutatója.

Tom Cruiseról múlt héten megjelent egy videó, hogy a Mission: Impossible 6. egyik jelenetének forgatása közben felkenődik a falra, melynek következtében bokájában két csont is eltörött. A baleset miatt a stúdió hivatalosan nem erősítette meg a leállást, ám a Variety úgy tudja, hogy akár három hónapot is állhat a forgatás.

Az esetről a TMZ közzétett egy videót, melyen az látható, ahogy a főszereplő egyik épületről a másikra próbál átugrani, azonban “elmérte a távolságot”, és az épület oldalának csapódott. Christopher McQuarrie rendező az Empire Magazine-nak elmondta, hogy mi is történt valójában:

Voltak arról találgatások, hogy Tom valahogy eltévesztette, vagy rövidre vette az ugrást. Az igazság az, hogy a mutatványnak soha nem az volt a célja, hogy Tom az egyik épület tetejéről átugorjon egy másikra, ami egyrészről rettentően unalmas lenne, másrészről amikor megnézed majd a filmet, rájössz, hogyan is képzeltük el ezt. Ugyanakkor, ha megnézzük az interneten közzétett videót, akkor láthatod, hogy Tom ugyanezt a mutatványt többször is megcsinálta. Mindig az épület falába kellett becsapódnia. Ez az, ami a jelenet energiáját adja. Mindvégig teljes biztonságban volt, kibéleltük. Annyi történt, hogy össze kellett hangolni Tom munkáját a kamerák mozgásával, ami azt is jelentette, hogy többször is meg kell csinálni az ugrást. És a negyedik próbálkozásnál kicsit másképp sült el az ugrás, aminek következtében eltörte a bokáját.

A Varietytől tudjuk azt is, hogy a színész bokájában két csont is eltörött és a csípője is megsérült. Az újság megjegyzi továbbá, hogy később fejfájások is jelentkeztek a színésznél, így pletykák szerint hónapokra leállították a forgatást, ami végső soron nem csak a Mission: Impossible 6. csúszását jelenti, de a Top Gun 2. munkálatai is csak később kezdődnek. Érdekesség még, hogy az előző M:I filmnél a stúdió hat hónappal előbbre hozta a premier napját, most pedig annyival kénytelen lesz eltolni, de valószínűleg ez nem jelent akkora problémát a stúdiónak.

A Mission: Impossible 6. tervezett bemutatója 2018. július 27-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.