[E3 2019] Így néz ki a Star Wars Jedi : Fallen Order borítója!

A Respawn-os srácok a holnapi bemutató előtt leleplezték számunkra a játék borítóját is.

A Respawn-os srácok a holnapi bemutató előtt leleplezték számunkra a játék borítóját is.

Nem is sokára már egészen részletesen láthatjuk majd a Respawn új játékát. Az Electronic Arts holnap, azaz június 8-án már egy picit lényegre törőbben fogja bemutatni a Star Wars Jedi: Fallen Order-t az EA Play keretein belül. Reményeink szerint érkezik majd egy jó hosszú játékmenet videó belőle, amely kitér majd sok apróságra az alkotással kapcsolatban. A srácok fel is töltöttek egy gif-et a Twitter-re, amelyben azt láthatjuk, ahogyan a borítókép elnyeri végleges formáját.

Jelenleg az egyik legfontosabb dolog, amelyet a Star Wars Jedi : Fallen Order-ről tudunk az a megjelenési dátuma. November 15-én már a kezébe foghatja majd minden Xbox One, PS4 és PC tulajdonos az alkotást. Főhősünk Cal Kesties, egy padawan még a játék története alatt. A 66-os parancs után próbálunk vele eltűnni és túlélni. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a birodalom minden szegletében minket keresnek. A harcrendszer az ígéretek szerint rendkívül kidolgozott lesz, ami kellőképpen feldobja majd a játékélményt.

Nem csak az EA Play-en fog azonban megmutatkozni a legújabb Star Wars játék. A Microsoft sem lazsált, hanem bejelentette, hogy június 9-én az ő E3-as előadásukon is fel fog tűnni a Respawn alkotása. Elképesztően várjuk már, hiszen régen érkezett igazán minőségi termék ebben a kategóriában. A tervek szerint ráadásul egy egészen lehengerlő sztorival fog szolgálni számunkra az EA.

Total
1
Shares
Previous Article
Tom-Holland-Uncharted-hero-Nathan-Drake

Az Uncharted-film 2020-ban kerül a mozikba Tom Holland főszereplésében

Next Article

Kivételes akciókkal jelentkezik a PlayStation!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!