Wide Screen
Image default
Gamer

Kivételes akciókkal jelentkezik a PlayStation!

Hatalmas kedvezményekkel vár a Days of Play mind konzolra, mind játékokra.

Idén sem maradhat el az év egyik legnagyobb PlayStation-ös játékünnep, a Days of Play. A Sony idén is hatalmas akciókkal készül erre a neves alkalomra, amelyeket igazán kár lenne kihagyni. Szemezgessünk most a számtalan kedvezmény közül egy párban, amelyek leginkább megkapták a mi tekintetünket is.

Készült külön erre az alkalomra egy PS4 kiadás, amely stílszerűen a Days of Play Limited Edition néven fut. Az kék konzol 1 TB háttértárral érkezik színben hozzá passzoló kontrollerrel. Nagyon menőn néz ki ez a bundle, akinek még nincs ilyen konzolja (vagy gyűjti a limitált szériákat) annak mindenképpen érdemes lecsapnia rá, hiszen most akciósan juthat hozzá 107 990 Ft-os ajánlott fogyasztói ár mellett.

Ha már a gépekről beszélünk, nem maradhatott ki az akcióból a PS VR sem, amelyből mind a kezdőcsomag, mind a PS VR Mega pakk is kapott rendesen a leárazásból. Az előbbi ajánlott fogyasztói árát 69.990 Ft-ban szabták meg, még az utóbbi 79.990 Ft-os árcédulája is igazán csábítónak hat.

Térjünk is át azonban a legjobban várt akciókra, amik a játékokat érintik. A Days of Play-ben a legismertebb címek is megtalálhatóak, gondolunk itt a tavaly hatalmas sikert aratott God of War és Spider-Man kettősre (ők természetesen magyar felirattal), vagy a szintén még mindig húzócímnek számító Uncharted 4 és Horizon Zero Dawn. Nézzünk hát meg egy pár kedvezményt, a címek mögött az ajánlott fogyasztói árak találhatóak.

Days Gone (magyar felirattal)16 990 Ft
God of War (magyar felirattal)9 990 Ft
Marvel’s Spider-Man (magyar felirattal)9 990 Ft
Detroit: Become Human (magyar felirattal)6 990 Ft
Horizon Zero Dawn6 990 Ft
Astrobot : Rescue Mission9 990 Ft
Uncharted : The Lost Legacy6 990 Ft

 

A Ps Plus sem maradhatott ki az akciók közül, ilyen kedvezményes árakkal találkozhattok majd ha ránéztek a kínáltra:

 90 napos PS Plus előfizetés 5 250 Ft

365 napos PS Plus előfizetés 12 600 Ft

Érdemes hát szemezgetni a Sony kínálatából, hiszen igazán kivételes áron kínálják még a nemrég megjelent Days Gone-t is.

Még több a témában...

[SDCC 2018] Több részletet is megtudtunk a Venomról

Kévés Bence Mihály

Ennyi hely kell majd a Cyberpunk 2077-nek PS4-en

Héja Szabolcs

Visszatér a tékozló a Star Warsba!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább