Kivételes akciókkal jelentkezik a PlayStation!

Hatalmas kedvezményekkel vár a Days of Play mind konzolra, mind játékokra.

Hatalmas kedvezményekkel vár a Days of Play mind konzolra, mind játékokra.

Idén sem maradhat el az év egyik legnagyobb PlayStation-ös játékünnep, a Days of Play. A Sony idén is hatalmas akciókkal készül erre a neves alkalomra, amelyeket igazán kár lenne kihagyni. Szemezgessünk most a számtalan kedvezmény közül egy párban, amelyek leginkább megkapták a mi tekintetünket is.

Készült külön erre az alkalomra egy PS4 kiadás, amely stílszerűen a Days of Play Limited Edition néven fut. Az kék konzol 1 TB háttértárral érkezik színben hozzá passzoló kontrollerrel. Nagyon menőn néz ki ez a bundle, akinek még nincs ilyen konzolja (vagy gyűjti a limitált szériákat) annak mindenképpen érdemes lecsapnia rá, hiszen most akciósan juthat hozzá 107 990 Ft-os ajánlott fogyasztói ár mellett.

Ha már a gépekről beszélünk, nem maradhatott ki az akcióból a PS VR sem, amelyből mind a kezdőcsomag, mind a PS VR Mega pakk is kapott rendesen a leárazásból. Az előbbi ajánlott fogyasztói árát 69.990 Ft-ban szabták meg, még az utóbbi 79.990 Ft-os árcédulája is igazán csábítónak hat.

Térjünk is át azonban a legjobban várt akciókra, amik a játékokat érintik. A Days of Play-ben a legismertebb címek is megtalálhatóak, gondolunk itt a tavaly hatalmas sikert aratott God of War és Spider-Man kettősre (ők természetesen magyar felirattal), vagy a szintén még mindig húzócímnek számító Uncharted 4 és Horizon Zero Dawn. Nézzünk hát meg egy pár kedvezményt, a címek mögött az ajánlott fogyasztói árak találhatóak.

Days Gone (magyar felirattal) 16 990 Ft
God of War (magyar felirattal) 9 990 Ft
Marvel’s Spider-Man (magyar felirattal) 9 990 Ft
Detroit: Become Human (magyar felirattal) 6 990 Ft
Horizon Zero Dawn 6 990 Ft
Astrobot : Rescue Mission 9 990 Ft
Uncharted : The Lost Legacy 6 990 Ft

 

A Ps Plus sem maradhatott ki az akciók közül, ilyen kedvezményes árakkal találkozhattok majd ha ránéztek a kínáltra:

 90 napos PS Plus előfizetés 5 250 Ft

365 napos PS Plus előfizetés 12 600 Ft

Érdemes hát szemezgetni a Sony kínálatából, hiszen igazán kivételes áron kínálják még a nemrég megjelent Days Gone-t is.

Total
6
Shares
Previous Article

[E3 2019] Így néz ki a Star Wars Jedi : Fallen Order borítója!

Next Article

TOP 8 platformer játék 2019-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!