Wide Screen
Image default
Filmek

Az Uncharted-film 2020-ban kerül a mozikba Tom Holland főszereplésében

Az éveken át tartó fejlesztés után végre kitűzték az Uncharted-film bemutatóját, melyben Tom Holland alakítja Nathan Drake-t.

Pénteken éjjel a Sony Pictures stúdió sok éves kemény fejlesztői munka után végre megszellőzte a hírt, miszerint a világhírű Naughty Dog fejlesztőcsapat Uncharted videojáték filmes adaptációját 2020 karácsonyakor fogják bemutatni a mozikban. A franchise főszerepét nem másra bízzák, mint a Pókember-filmek fiatal ifjú titánjára, Tom Holland-ra, aki Peter Parker után egy másik legendás karakter bőrébe bújhat igen rövid időn belül.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az Uncharted-film bemutatója Észak-Amerikában 2020. december 18-án lesz, a történet középpontjában pedig a már említett fiatal Nathan Drake áll. A Sony nem szerette volna tovább húzni a bemutatót, a játékeladások után mielőbb szeretnék meghódítani a filmvásznat is, amire egy külön filmstúdiót is felállítottak tavasszal. A cél nem más, mint megtörni az évtizedek óta tartó átkot a játékadaptációk piacán – bár ezt idén már a Pókémon – Pikachu, a detektívnek sikerült.

A lap úgy tudja, hogy a forgatás januárban veszi kezdetét, a rendezői teendőket pedig Dan Trachtenberg direktor kezébe adják (10 Cloverfield Lane), miután Shawn Levy otthagyta a projektet; a forgatókönyvért pedig Jonathna Rosenbeg és Mark Walker páros felel majd.

Uncharted

Még több a témában...

Tom Holland elárulta, hogy miért lesz vonzó az Uncharted-film a rajongóknak

Kévés Bence Mihály

A Sony a Zombieland és a Venom rendezőjét szemelte ki az Uncharted-film élére

Kévés Bence Mihály

Az év első PS Plus válogatása igen változatosra sikeredett

Fonyódi Dávid

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon