Tom-Holland-Uncharted-hero-Nathan-Drake

Az Uncharted-film 2020-ban kerül a mozikba Tom Holland főszereplésében

Az éveken át tartó fejlesztés után végre kitűzték az Uncharted-film bemutatóját, melyben Tom Holland alakítja Nathan Drake-t.

Az éveken át tartó fejlesztés után végre kitűzték az Uncharted-film bemutatóját, melyben Tom Holland alakítja Nathan Drake-t.

Pénteken éjjel a Sony Pictures stúdió sok éves kemény fejlesztői munka után végre megszellőzte a hírt, miszerint a világhírű Naughty Dog fejlesztőcsapat Uncharted videojáték filmes adaptációját 2020 karácsonyakor fogják bemutatni a mozikban. A franchise főszerepét nem másra bízzák, mint a Pókember-filmek fiatal ifjú titánjára, Tom Holland-ra, aki Peter Parker után egy másik legendás karakter bőrébe bújhat igen rövid időn belül.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az Uncharted-film bemutatója Észak-Amerikában 2020. december 18-án lesz, a történet középpontjában pedig a már említett fiatal Nathan Drake áll. A Sony nem szerette volna tovább húzni a bemutatót, a játékeladások után mielőbb szeretnék meghódítani a filmvásznat is, amire egy külön filmstúdiót is felállítottak tavasszal. A cél nem más, mint megtörni az évtizedek óta tartó átkot a játékadaptációk piacán – bár ezt idén már a Pókémon – Pikachu, a detektívnek sikerült.

A lap úgy tudja, hogy a forgatás januárban veszi kezdetét, a rendezői teendőket pedig Dan Trachtenberg direktor kezébe adják (10 Cloverfield Lane), miután Shawn Levy otthagyta a projektet; a forgatókönyvért pedig Jonathna Rosenbeg és Mark Walker páros felel majd.

Uncharted

Total
13
Shares
Previous Article
Koncoló Fekete Párduc

Michael B. Jordan karaktere, a Koncoló visszatérhet a Fekete Párduc 2. részében

Next Article

[E3 2019] Így néz ki a Star Wars Jedi : Fallen Order borítója!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!