Hoppá! Már holnap befuthat a Star Wars: Az utolsó Jedik előzetese!

Sajtó hírek szerint nem kell megvárni a hétvégét, hiszen már holnap Jediket láthatunk, érkezik a Star Wars: Az utolsó Jedik első trailere.

Sajtó hírek szerint nem kell megvárni a hétvégét, hiszen már holnap Jediket láthatunk, érkezik a Star Wars: Az utolsó Jedik első trailere.

Good Morning America posztja alapján valami óriási meglepetéssel készülnek holnap, és van is elképzelésünk, hogy mire. Korábban ők mutatták be a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet előzetesét is, most pedig Twitteren hívták fel a figyelmet, hogy a Star Wars 40. évfordulója alkalmából holnap nagy bejelentés tesznek, ahol jelen lesz Luke Skywalker (Mark Hamill) és Rey (Daisy Ridley) is. Egy Star Wars 8 előzetest láthatunk?

Nem lepődnénk meg, ha a Disney és a Lucasfilm ismét a Good Morning America-án keresztül lepleznék le a következő Star Wars epizód első trailerét. Hétvégén indul a Star Wars Celebration, és ha holnap nem is, akkor ott garantáltan mutatnak jelenetet a filmből, de még azt is el tudjuk képzelni, hogy holnap csak egy teasert, azaz az előzetes előzetesét mutatják be a reggeli műsorban. Ti mit gondoltok?

Tartsatok velünk holnap is, az Erő legyen veletek!

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Végre megérkezett a Thor: Ragnarök előzetese

Next Article
Skarlát boszorkány

Skarlát boszorkány a legújabb Bosszúállók: Végtelen háború forgatási videón

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!