Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Végre megérkezett a Thor: Ragnarök előzetese

A Marvel Studios végre bemutatta a Thor harmadik részének előzetesét, melyről James Gunn korábban azt mondta: az eddig legjobb Marvel-előzetes lesz.

A Marvel Studios végre bemutatta a Thor harmadik részének előzetesét, melyről James Gunn korábban azt mondta: az eddig legjobb Marvel-előzetes lesz.

Ha már Gunnt hoztuk fel, akkor A galaxis őrzői vol. 2. itt van a sarkon, pár hétre vagyunk, hogy bemutassák az Őrzők második részét, s sokan azt gondolták, hogy a stúdió ekkor fogja bemutatni a Thor: Ragnarök előzesét. Viszont nem kell megvárnunk a május 4-ét, ugyanis a megérkezett, lap tetején megnézhetitek a trailert.

Mindenkit megleptek a Marvel Studiostól, a semmiből rántottak elő egy Thor: Ragnarök előzetest, mely az ősz egyik legjobban várt filmje lesz. A trailer-ben láthatjuk Valkűrt (Tessa Thompson), aki majd a Viharok Istenét a Nagymester (Jeff Goldblum) elé viszi, de végre arra is választ kaptunk, hogy Thor-t miért nem a Mjölnir-rel ábrázolták a korábbi képeken, hogyan és miért vesztette el hosszú haját, de a film gonoszát, Cate Blanchett által játszott Hela-át is láthatjuk. Trailer zárásként pedig a Nagymester arénájában vagyunk, ahol Thor (Chris Hemsworth) és Hulk (Mark Ruffalo) harcára készülnek, de arra senki sem számított, hogy korábbról ismerik egymást…

A film első hivatalos posztere:

A Thor: Ragnarök hazai bemutatója 2017. november 2-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: Amerika Kapitány egyszer még magával a Sátánnal is megküzdött

Kiss Zita

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat