Close


Közelgő események

BREAKING Előzetesek

Végre megérkezett a Thor: Ragnarök előzetese

A Marvel Studios végre bemutatta a Thor harmadik részének előzetesét, melyről James Gunn korábban azt mondta: az eddig legjobb Marvel-előzetes lesz.

  • PublishedApril 10, 2017

A Marvel Studios végre bemutatta a Thor harmadik részének előzetesét, melyről James Gunn korábban azt mondta: az eddig legjobb Marvel-előzetes lesz.

Ha már Gunnt hoztuk fel, akkor A galaxis őrzői vol. 2. itt van a sarkon, pár hétre vagyunk, hogy bemutassák az Őrzők második részét, s sokan azt gondolták, hogy a stúdió ekkor fogja bemutatni a Thor: Ragnarök előzesét. Viszont nem kell megvárnunk a május 4-ét, ugyanis a megérkezett, lap tetején megnézhetitek a trailert.

Mindenkit megleptek a Marvel Studiostól, a semmiből rántottak elő egy Thor: Ragnarök előzetest, mely az ősz egyik legjobban várt filmje lesz. A trailer-ben láthatjuk Valkűrt (Tessa Thompson), aki majd a Viharok Istenét a Nagymester (Jeff Goldblum) elé viszi, de végre arra is választ kaptunk, hogy Thor-t miért nem a Mjölnir-rel ábrázolták a korábbi képeken, hogyan és miért vesztette el hosszú haját, de a film gonoszát, Cate Blanchett által játszott Hela-át is láthatjuk. Trailer zárásként pedig a Nagymester arénájában vagyunk, ahol Thor (Chris Hemsworth) és Hulk (Mark Ruffalo) harcára készülnek, de arra senki sem számított, hogy korábbról ismerik egymást…

A film első hivatalos posztere:

A Thor: Ragnarök hazai bemutatója 2017. november 2-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.