x
Close


Közelgő események

Filmek

Kitudódott a Star Wars: Az utolsó Jedik legnagyobb csatajelenete?

A legmegbízhatóbb Star Wars rajongói oldal jó eséllyel a Star Wars: Az utolsó Jedik egyik nagy harcjelentét írja le.

Kitudódott a Star Wars: Az utolsó Jedik legnagyobb csatajelenete?
  • Publishedáprilis 10, 2017

A legmegbízhatóbb Star Wars rajongói oldal jó eséllyel a Star Wars: Az utolsó Jedik egyik nagy harcjelentét írja le.

A Making Star Wars most azt állítja, hogy a Skywalker saga következő részében lesz egy ominózus csata az Ellenállás új támaszpontján, a Crete nevezetű bolygón. Korábban a Crete-t marsi, de hó födte bolygónak titulálták, viszont ezek a legfrissebb hírekkel ellentmondásba ütköznek, mely értelmében hatalmas síkságok tarkítják, fekete vulkanikus hegyek és láva hömpölyög a felszínen.

A Crete elhagyatott bányái nem csak otthont adnak az Ellenállás erőinek, de drágaköveket is bányásznak, amikkel finanszírozni tudják a háború költségeit. Ezenfelül a kitermelt köveket fegyverként is használják majd a B-Wing bombázóknál, ezekkel fogják bombázni az Első Rend új lépegetőit – erről egy koncepciós rajz feljebb található. Hogy pontosan az Ellenállás miként tett szert B-Wing repülőkre, nem lehet tudni, hiszen a Star Wars: Az ébredő Erőben még nem láttunk ilyen gépeket. Elképzelhető, hogy miután flottájuk kis híján megsemmisült a hetedik részben, új hajók után néztek.

Jövő héten érkezik az első videó a Star Wars: Az utolsó Jedikhez; hazai bemutató 2017. december 14-én.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.