Skarlát boszorkány

Skarlát boszorkány a legújabb Bosszúállók: Végtelen háború forgatási videón

Tovább dübörög a Végtelen háború forgatása, amiről újabb videók szivárogtak ki, ezúttal Skarlát boszorkányt láthatjuk harc közben.

Tovább dübörög a Végtelen háború forgatása, amiről újabb videók szivárogtak ki, ezúttal Skarlát boszorkányt láthatjuk harc közben.

A jelenetben Skarlát boszorkányt látjuk, amint egy ismeretlen, motion-cap-os alakkal küzd meg, aki valamiféle fegyverrel hadonászik. A korábbi hírekben már írtunk arról, hogy Thanos nem egyedül látogat el a Földre, hanem magával hozza hű követőit, a Fekete Rend legkiválóbb harcosait is. Talán épp a Rend egyik emberével kerül szembe Wanda? Erre utaló jelek voltak Vízió szivárogtatott felvételein is, de biztosra nem állíthatjuk.

A forgatás munkálatai tovább folynak Edinburghban, ahol a következő napokban több lezárásra is készülni kell. A skóciai kiruccanást követően a Bosszúállók visszatérnek az Egyesült Államokba, hogy bevegyék New York városát, ahol már Amerika kapitány is csatlakozni fog a stábhoz. Májustól a tengerentúlon készül a harmadik és negyedik Bosszúállók-film.

Joe és Anthony Russo Bosszúállók: Végtelen háborúja 2018. május 3-án érkezik a hazai mozikba, míg a Bosszúállók 4 2019. május 2-án.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Hoppá! Már holnap befuthat a Star Wars: Az utolsó Jedik előzetese!

Next Article

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépüket adunk a Tűnj el! premier előtti vetítésére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!