Gigászi képeket mutattak be a Predator – A ragadozó rebootból

A 20th Century Fox összesen 20 darab új nagy felbontású képet mutatott be Shane Black a Predator – A ragadozó című feldolgozásából.

A 20th Century Fox összesen 20 darab új nagy felbontású képet mutatott be Shane Black a Predator – A ragadozó című feldolgozásából.

Az AVP Galaxy oldal lett figyelmes a stúdió által bemutatott új képekre, miközben azt is sikerült megtudniuk a szerkesztőknek, hogy milyen változtatásokat eszközöltek a film harmadik felvonásán – tudniillik télen újraforgatást tartottak, mely során a teljes harmadik felvonást átírták a készítők. A most megjelent hír szerint ezek valóban komoly hatással voltak a filmre, különösképpen a „barátságos ragadozó” névre keresztelt űrlényt érintették szomorúan a forgatások, mert őt teljesen kivágták belőle, de a főszereplők halálközeli jeleneteit is alaposan átírták.

A cikkből kiderült, hogy a végső harc a Ragadozó és a felturbózott mega-predator között éjjel az erődben játszódik majd, s nem pedig az iskola előtt, ahogy azt láttuk az előzetesekben. Ezek szerint az előzetesek kissé félrevezetők lettek, és köszönő viszonyban sincsenek azzal a változattal, amit szeptemberben látunk a mozikban. A jelentésből az is kiderült, hogy a mozifilm legutolsó vágása több olyan jelenetet is tartalmaz, amelyek szorosan kapcsolódnak a korábbi három Ragadozó-filmhez, valamint a két félresikerült Alien vs Predator alkotásokhoz, hiszen Lex (Sanaa Lathan) és a Ragadozó 2-ben látott lándzsákat Casey Bracket (Olivia Munn) oldalán tűnnek fel ősszel.

És akkor most jöjjenek azok a bizonyos nagy felbontású képek Shane Black rendező új filmjéből:

Predator

A Predator – A ragadozó országos bemutatója szeptember 13-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Margot Robbie megerősítette, mikor kezdődik a Birds of Prey forgatása

Next Article
marvel-kapitany

Befejeződött a Marvel kapitány forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!