Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

[FRISSÍTVE] Szinkronos előzetest kapott a Predator – A ragadozó második trailere

A 20th Century Fox bemutatott egy újabb előzetest Shane Black rendező következő filmjéhez, a Predator – A ragadozó horrorból.

A stúdió végre beindította a film marketing gépét, mert megjelent egy új trailer a filmhez, méghozzá R-besorolásban, a lehető legvéresebb kiadásban, amelyben újra képernyőre kerül az első trailerben látott megapredator, ami egy gén kezelt ragadozó. Hollywood most nagyon ráment ezekre a gén kezelt dolgokra, elég csak a Jurassic World franchiset példaként hozni, ahol a stúdiósok szintén kísérletezgetésbe fogtak, de láttuk mi lett belőle. Eddig panasz nem lehet a képsorokra, pont azt látjuk, amire az 1987-es Ragadozó című film óta várunk: egy méltó folytatást, amit azt hittünk sohasem kapunk meg. Úgy tűnik azonban, hogy Shane Black megcsinálta nekünk azt a rebootot és folytatást egyben, ami minden rajongó álma volt.

Bár a Vasember 3 rendezőjét sokan kétkedve fogadták a franchise élén, nem fűztek sok reményt az alkotáshoz – a télen levetített első reakciók is aggasztók voltak, emiatt a film harmadik felvonását teljesen átírták -, de trailer alapján Black bizonyította, hogy mennyire szereti ezt a filmszériát.

Ha esetleg lemaradtál volna az angol nyelvű előzetesről, akkor itt most pótolhatod a hiányosságod:

A Predator – A ragadozó hazai bemutatója szeptember 13-án lesz.

Még több a témában...

Edward James Olmos karakterét teljesen kivágták a Predator – A ragadozóból

Kévés Bence Mihály

The Predator előzetest kapunk ma rajongók!

Kévés Bence Mihály

Mozgó posztert kapott a The Predator

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább