Wide Screen
Image default
Filmek

George Lucas forgatja az Obi-Wan Kenobi spin-offot?

Egészen meglepő hírre ébredtünk, mely szerint a Star Wars franchise atyja készíti a sokat pletykált Obi-Wan Kenobi spin-offot.

Úristen, mi történik a messzi-messzi galaxisban? A legújabb hírek szerint George Lucas nem képes eltávolodni a Star Wars-filmektől – feltűnt és besegített a Solo-film forgatásában is, legutóbb pedig a The Mandalorian sorozat készítésére ugrott be -, hiszen a DUP konferencián Boris Johnson bejelentette, hogy a rendező visszatér a rendezői székbe, s az ő irányítása alatt készül 2019 tavaszán az Obi-Wan Kenobi spin-off – hivatalos megerősítést még nem kapott a film.

Melyik volt a tavalyi év legtöbb bevételt hozó filmje? A Star Wars és ahol George Lucas szándékában áll elkészíteni az Obi-Wan Kenobi spin-offot? Észak-Írországban kezdik a forgatást 2019 tavaszán.

Ennek ellenére még mindig nem világos a Disney terve, hogy készül-e valaha is a legendás jedimesterről önálló rész, hiszen a Solo: Egy Star Wars-történet bukása után úgy döntött a stúdió, hogy lassabb ütemben készülnek majd filmek, illetve több tervezés alatt álló projektet is parkolóra küldött. A Boba Fett-film már kaszát is kapott, az biztosan nem készül el, de talán a rajongói őrület, ami most körbe veszi az Obi-Wan Kenobi spin-offot, meggyőzi a fejeseket, s valóban elkészítik a filmet. A kérdés így már csak az, hogy kire bízzák a feladatot. Johnson úgy „tudja”, hogy Lucasé lesz a megtiszteltetés, de csak óvatosan a politikusokkal, az egykori polgármester lehet még azzal sincs tisztában, hogy 2012-ben George Lucas eladta a franchiset a Disneynek, s még mindig abban a tudatban van, hogy Lucas irányít.

Még több a témában...

Bob Iger azonnali hatállyal lemondott a Disney elnökségéről, helyét Bob Chapek vette át

Kévés Bence Mihály

A Lucasfilm bejelentette a következő Star Wars korszakot

Kévés Bence Mihály

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon