Image default
Sorozatok

George Lucas beugrott a The Mandalorian forgatására

A legendás filmrendező, George Lucas megleste Jon Favreaut munka közben a The Mandalorian élőszereplős sorozat munkái közben.

George Lucas még 2012-ben adta el a Star Wars franchise és a Lucasfilm stúdiót a Disneynek, aki alkalomadtán feltűnik egy éppen zajló Csillagok háborúja forgatásán. Legutóbb éppen a Solo: Egy Star Wars-történet forgatására ugrott be, ahol még instrukciókkal is segítette Ron Howard rendező munkáját. Most az első élőszereplős Star Wars-sorozat munkájába lesett be, ahol felköszöntötte Jon Favreau vezető producert is, és nem lennénk meglepve, ha újabb ötletekkel segítette volna a Disney munkáját. Jó látni, hogy még ennyi év után is milyen nagy érdeklődést mutat a franchise iránt, és folyamatosan javaslatokkal látja el a stúdiót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Birthday Surprise

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#theMandalorian

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

A The Mandalorian című sorozat a Star Wars: VI rész – A Jedi visszatér és a Star Wars: Az ébredő Erő előtt játszódik, így nem valószínű, hogy Lucas túl sokat hozzá tudott volna tenni a projekthez, már csak azért sem, mert vélhetően a sorozat jól elkülöníthető lesz a trilógiától – még akkor is, ha abban a messzi-messzi galaxisban játszódik.

Jango és Boba Fett utáni időkben egy másik harcos van felemelkedőben a Star Wars univerzumban. A The Mandalorian a Birodalom bukása után, és még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos pisztolyharcos útját követjük a galaxis külső peremén, távol az Új Köztársaság hatókörétől…

A sorozat valamikor 2019 év végén lesz látható a Disney új streaming szolgáltatásán.

Még több a témában...

65 mm-es szalagra rögzítik a Star Wars 9-et

Star Wars Hungary

Kathleen Kennedy elnöki megbízását meghosszabbították a Lucasfilmnél

Kévés Bence Mihály

Testvére lehet Jyn Ersonak a Zsivány Egyesben

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább