Főoldal Filmek George Lucas besegített a Solo: Egy Star Wars történet forgatásán
Filmek

George Lucas besegített a Solo: Egy Star Wars történet forgatásán

A napokban kiderült, hogy George Lucasnak köszönhetünk egy jelenetet a Solo: Egy Star Wars történetben.

759

A napokban kiderült, hogy George Lucasnak köszönhetünk egy jelenetet a Solo: Egy Star Wars történetben.

Amióta a Disney megvásárolta a jogokat George Lucastól, a neves rendezőnek nem sok köze volt a Star Wars franchise rendezéséhez egészen eddig. A napokban azonban megtudtuk, hogy Lucas meglátogatta Ron Howard rendező barátját Pinewood Studiosba, ahol besegített a film forgatásába is. Az is kiderült, hogy egy kulcsfontosságú jelenetet köszönhetünk majd Lucasnak.

Az Entertainment Weekly cikkében olvasható, hogy George Lucas valóban látogatást tett a Solo-film forgatására, miközben egy kulcsfontosságú jelenetet is elkészített az Ezeréves Sólyom fedélzetén. Lucas elmondása szerint pusztán csak Howardot szerette volna meglátogatni, de a rövid kis látogatás végül 5 órán át tartott, mialatt egy jelenetet is rögzítettek közösen.

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy a következőket mondta a látogatásról:

Az egyik jelenetben még van is egy olyan pillanat – sajnos nem mondhatom el, hogy mi – de George az Ezeréves Sólyom fedélzetén a következőt mondta: „Han miért nem csinálja ezt?” Valójában kicsit vicces is volt, amin valószínűleg nevetni fogunk. Ron a monitor mögött állt, kívül a Sólymon, majd ezután odament Lucashoz, „Ó, ez egy remek ötlet”, és azt mondta, „George, csináld meg nekünk ezt.” Egyszerűen remek volt. Szerintem George is jól érezte magát a forgatáson. Komfortosan érezte magát, ahogy meglátta a karaktereket és természetesen attól is, hogy Ron is ott volt.

Elmondható tehát, hogy még a híres George Lucas is részt vett a Solo-film forgatásán, amivel sajnos a kelleténél is többet foglalkozik a média. Ennek ellenére sokan még mindig úgy gondolják, hogy a filmmel komoly gondok vannak, és nem véletlen az sem, hogy a Disney ennyire eltolta a reklámozást – belül már elkönyvelték a bukást.

A Solo: Egy Star Wars történet országos bemutatója május 24-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...