Wide Screen
Image default
Filmek

Biztos, hogy folytatást kap a Jumanji: Vár a dzsungel blockbuster

Eldőlt, hogy elkészül a Jumanji: Vár a dzsungel folytatása változatlan stábbal, de új szerepkiosztásokkal?

A Jumanji: Vár a dzsungel első trailere után ki gondolta volna – mindenki azzal volt elfoglalva, hogy Karen Gillan rövidnadrágját mennyire rövidre szabták -, hogy a 2017-es év egyik legjobban termelő filmje lesz. A film azonban heteken keresztül uralta a Box Officet, a bevétele világszerte meghaladta a 850 millió dollárt, így nem meglepő, hogy a stúdió döntése az lett: jöhet a Jumanji 3.

A Variety szerint Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan már alá is írt az újabb szerepre, sőt, Jake Kasdan is visszatér a rendezői székbe. A szkriptnél Scott Rosenberg és Jeff Pinkner neve merült fel, akik Chris McKenna és Erik Sommers mellett részt vettek a Jumanji 2. szkript írásában is. Arról viszont a lap nem tudott beszámolni, hogy mikor kezdik a forgatást, mint ahogy arról sem, hogy mikor jelenik meg a Jumanji: Vár a dzsungel lemezen és digitális formában.

Még több a témában...

KRITIKA: Rampage: Tombolás

Kévés Bence Mihály

John Cena is csatlakozott a Halálos iramban 9. rész szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Megvan a dátum, mikor érkezik a Jumanji 3.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább