a
FőoldalFilmekBiztos, hogy folytatást kap a Jumanji: Vár a dzsungel blockbuster

Biztos, hogy folytatást kap a Jumanji: Vár a dzsungel blockbuster

Eldőlt, hogy elkészül a Jumanji: Vár a dzsungel folytatása változatlan stábbal, de új szerepkiosztásokkal?

A Jumanji: Vár a dzsungel első trailere után ki gondolta volna – mindenki azzal volt elfoglalva, hogy Karen Gillan rövidnadrágját mennyire rövidre szabták -, hogy a 2017-es év egyik legjobban termelő filmje lesz. A film azonban heteken keresztül uralta a Box Officet, a bevétele világszerte meghaladta a 850 millió dollárt, így nem meglepő, hogy a stúdió döntése az lett: jöhet a Jumanji 3.

A Variety szerint Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan már alá is írt az újabb szerepre, sőt, Jake Kasdan is visszatér a rendezői székbe. A szkriptnél Scott Rosenberg és Jeff Pinkner neve merült fel, akik Chris McKenna és Erik Sommers mellett részt vettek a Jumanji 2. szkript írásában is. Arról viszont a lap nem tudott beszámolni, hogy mikor kezdik a forgatást, mint ahogy arról sem, hogy mikor jelenik meg a Jumanji: Vár a dzsungel lemezen és digitális formában.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.