x
Close


Közelgő események

Filmek

A Fűrész 8-ban visszatér egy fontos karakter

Spoileres rész következik a Fűrész 8-ról, így ha nem szeretnéd lelőni a poént, akkor csak Like-old Facebook oldalunkat, köszönjük!

A Fűrész 8-ban visszatér egy fontos karakter
  • Publishednovember 2, 2016

Spoileres rész következik a Fűrész 8-ról, így ha nem szeretnéd lelőni a poént, akkor csak Like-old Facebook oldalunkat, köszönjük!

Múlt hónapban jelentették be, hogy a termelés elkezdődött, és készül a Fűrész: Örökség című folytatás. A munkáról kép is érkezett, amin az volt látható, hogy valaki kiásta John Kramer, a Kirakós sírját. Sajnos eddig nem erősítettek meg szerepeket a filmből, vagy mégis? Egészen tegnapig nem lehettünk benne biztosak, hogy Kirakós visszatér-e majd a nyolcadik részben, de a mostani hír birtokában ezt kihúzhatjuk a listáról. Tobin Bell karaktere, a Kirakós benne lesz az Fűrész 8-ban. Állítólag az említett szereplő Ryan (Jon Cor) színésszel közösen vett részt egy jelenetben. A szerepeket hivatalosan nem erősítették meg.

A Bloody-Disgusting forrása arról számolt be, hogy film egyik csapdájában motorkerékpárt és tüskés szalagokat fognak használni. Ami Kirakós visszatérését illeti, jó kérdés, hogy miként hozzák vissza a halálból. De a múltkori képet nézve, biztosak lehetünk abban, hogy visszatér a halálból, és folytathatja küldetését. Kirakóstól a 2006-as Fűrész 3-ban már elbúcsúztunk, de flashbackekben többször is feltűnt a Fűrész 4-ben, 5-ben, 6-ban és a Fűrész 3D-ben is.

A hírhez kapcsolódik még, hogy Alone felhasználó Instagramon több fényképet is megosztott a filmről – amiket azóta sajnos a stúdió töröltetett. Ő az a személy, aki a kamerák másodasszisztense volt a forgatás alatt. A forrás elmondta, hogy a jelenetek többségét istállóban filmezték – a fényképeken is ezek voltak láthatóak -, de magáról a cselekményről nem árult el részletet. Nem ismert, hogy Sebastian Pigott által játszott Brad, vagy Jon Cor Ryan-je visszatér-e majd a filmben. A Fűrész 3D két írója, Patrick Melton és Marcus Dunstan a film kommentáros extra tartalmában megerősítette, hogy Ryan és Brad volt a két férfi, akit a film végén disznóálarcban láthattunk. Meglehet, hogy együtt, vagy egyikőjük lesz a sírásó, aki kiássa, és feltámasztja Kirakóst.

A hónap elején jelentették be, hogy Charlie Clouser készíti ismét a franchise zenét. A hír csöppet sem meglepő, hiszen ő komponálta fel mind a hét Fűrész filmet az elmúlt évek során. A zeneszerző a következőt mondta a filmről:

Izgatott vagyok az új Fűrész miatt. Szerintem Spierig testvérek frissességet hoznak azzal, hogy új karaktereket és új történetet mutatnak be a jövőben. Hat év szünet után lehetőségem lesz, hogy újra elképzeljem ahogyan vezénylek. Ez most sokkal erősebb, merészebb és lecsupaszított megközelítése lesz, ami összhangban lesz azzal az elképzeléssel, amit a Spierig testvérek letesznek majd az asztalra.

A Spierig testvérek (Peter és Michael Spierig) rendezheti a nagy sikerű franchise sokadik folytatását. Februárban jelentették be, hogy a Piranha 3D írópárosa, Josh Stolberg és Peter Goldfinger közösen szerkeszti a forgatókönyvet, ám történetről tovább sem tudunk semmit, várjuk a hivatalos szinopszist a filmről.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.