Wide Screen
Image default
Filmek

Megerősítve, a héten érkezik az új Wonder Woman előzetes

A múlt héten röppent fel a hír, hogy a Doctor Strange bemutatóján esetleg Wonder Woman új előzetest kaphat.

Egészen eddig a pontig pletykaként kezeltük, hogy a Wonder Woman új trailert kap november első felében. Hatalmas köszönet jár Patty Jenkins rendezőnek, ugyanis elmondta, hogy mikor debütál az új előzetes. Sokkal korábban, mint azt korábban várni lehetett.

Tegnap a Deluxe Digital Ciname jóvoltából Trailer Track felsorolást, listát kapunk, mely megerősítette, hogy az új Wonder Woman előzetest még a héten szétküldik a moziknak. A józan ész azt mondja, hogy a pénteki Doctor Strange bemutatója alatt kerül majd erre sor, de mikor láthatjuk ezt online? Nos, pontos idővel nem tudunk szolgálni, de csütörtökön érdemes lesz lesni a rendező Twitter-fiókját.

Feltételezhető, hogy csütörtök este a Marvel filmjével kerül majd a mozikba az új előzetes a Wonder Womanből is. Talán már reggel, vagy a délutáni órákban elérhető lesz az interneten a DC Comics Amazonnőjének bemutatója. Megkockáztatjuk, hogy a nap folyamán a Warner Bros. hivatalos közleményt is kiad erről, és többet megtudunk. Eddig amiben biztosak lehetünk, hogy a héten érkezni fog a második vágás a Wonder Womanhez.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Wonder Woman folytatása már Amerikában fog játszódni

Kévés Bence Mihály

Címlapon pózol az amazonok hercegnője, Wonder Woman

Kévés Bence Mihály

A legújabb Birds of Prey forgatási képek szerint Harley Quinn és Joker szakított

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább