Megerősítve, a héten érkezik az új Wonder Woman előzetes

A múlt héten röppent fel a hír, hogy a Doctor Strange bemutatóján esetleg Wonder Woman új előzetest kaphat.

A múlt héten röppent fel a hír, hogy a Doctor Strange bemutatóján esetleg Wonder Woman új előzetest kaphat.

Egészen eddig a pontig pletykaként kezeltük, hogy a Wonder Woman új trailert kap november első felében. Hatalmas köszönet jár Patty Jenkins rendezőnek, ugyanis elmondta, hogy mikor debütál az új előzetes. Sokkal korábban, mint azt korábban várni lehetett.

Tegnap a Deluxe Digital Ciname jóvoltából Trailer Track felsorolást, listát kapunk, mely megerősítette, hogy az új Wonder Woman előzetest még a héten szétküldik a moziknak. A józan ész azt mondja, hogy a pénteki Doctor Strange bemutatója alatt kerül majd erre sor, de mikor láthatjuk ezt online? Nos, pontos idővel nem tudunk szolgálni, de csütörtökön érdemes lesz lesni a rendező Twitter-fiókját.

Feltételezhető, hogy csütörtök este a Marvel filmjével kerül majd a mozikba az új előzetes a Wonder Womanből is. Talán már reggel, vagy a délutáni órákban elérhető lesz az interneten a DC Comics Amazonnőjének bemutatója. Megkockáztatjuk, hogy a nap folyamán a Warner Bros. hivatalos közleményt is kiad erről, és többet megtudunk. Eddig amiben biztosak lehetünk, hogy a héten érkezni fog a második vágás a Wonder Womanhez.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Az operatőr szerint a Han Solo film kivétel lesz

Next Article

A Fűrész 8-ban visszatér egy fontos karakter

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!