Wide Screen
Image default
Előzetesek

Itt az idő, hogy történelmet írjunk az új Assassin’s Creed Spotban

Az év második játékadaptációja lesz az Assassin’s Creed, s ami talán jó irányba viszi el ezt az új ágazatot.

A 20th Century Fox bemutatta a legújabb tévés reklámfilmjét az Assissin’s Creedhez. Egy forradalmian új technológia segítségével képesek lettünk olvasni, s ennek révén utazni az öröklődött emlékek között. A film főszereplője Callum Lynch (Michael Fassbender) lesz az első, aki megtapasztalhatja őse, Aguilar kalandjait az inkvizíció idején, a 15. századi Spanyolországban. Callum ráeszmél, hogy a titkos és különös Assasinok leszármazottja, emiatt azonban hihetetlen nagy tudásra, és képességekre tesz szert. Callum az új képességek birtokában arra készül, hogy leigázza a pusztító és hataloméhes Templomosok rendjét – napjainkban.

Az Oscar-díjas, és az X-Men: Eljövendő múlt napjai főszereplője Michael Fassbender mellett Marion Cotillard (Sötét lovag: Felemelkedés) színésznővel is találkozhatunk a Justin Kurzel által rendezett Assassin’s Creed mozifilmben. A Ubisoft játékcsalád filmes változatában mellékszerepben látható lesz még Jeremy Irons, Brendan Gleeson és Michael K. Williams.

A film december 21-én kerül a mozik műsorkínálatára.

Még több a témában...

Olivia Munn, az X-Men sztárja csatlakozott a The Predator reboothoz

Kévés Bence Mihály

X-Men: Dark Phoenix – Michael Fassbender visszatér?

Plesovszki Nándor

Bővített Assassin’s Creed klipet mutattak be

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább