x
BREAKING Előzetesek

FRISSÍTVE! Szinkronos előzetes A múmia filmhez, melyben Tom Cruise az életéért harcol

Felébresztették, és kész, hogy mindent, az egész világot elpusztítsa félelmetes erejével, A múmia visszatért!

  • Publisheddecember 6, 2016

Felébresztették, és kész, hogy mindent, az egész világot elpusztítsa félelmetes erejével, A múmia visszatért!

Egyszerűen fantasztikus lett Tom Cruise új filmjének előzetese, A múmia. Szerintem bátran kijelenthetjük, hogy visszatért a félelem, és egy nagyszerű új korszak kezdődik, ezúttal már Tom Cruise-zal és az ő régész barátaival, mert a Universal Pictures jóvoltából igazi kalandban lesz részünk jövő júniusban, amikor is felélesztenek egy ősi Istennőt, egy szörnyet, a múmiát.

A Föld valaha volt legnagyobb és legfélelmetesebb fenevadját sikerült elszabadítani A múmia film első teljes értékű előzetesében. A történet szerint a veterán iraki Cruise, Annabelle Wallis, Courtney B. Vance, valamint a katonák az egyiptomi ásatások során egy rég elfeledett szarkofágot találnak, benne az új fenevaddal, szörnnyel (Sofia Boutella).

A csapat éppen úton van Londonba, hogy felnyithassák a szarkofágot, azonban hirtelen a földi egységtől azt a parancsot kapják: azonnal tegyék le a gépet! És ami ezután következik… elszabadul a pokol, Wallis és Cruise kis híján életükkel fizet az akcióért, de az utolsó pillanatban Cruise megmenti a lányt, kioldja ejtőernyőjét, és ő maga vész oda? Egy biztos, Tom Cruise itt is a halálból tér vissza, de ami még biztosabb, A múmia reboot június 9-én érkezik a mozikba.

Ezúttal megvalósul a szörnyuniverzum?

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.