Főoldal Filmek Tom Cruise is szerepet kaphat Quentin Tarantino utolsó filmjében
Filmek

Tom Cruise is szerepet kaphat Quentin Tarantino utolsó filmjében

Brad Pitt mellett Tom Cruise szerepet kaphat Tarantino utolsó filmjében.

179
Top Gun: Maverick
Forrás: Paramount Pictures

Egy bizonyos hollywoodi ikon végül szerepet kaphat Quentin Tarantino utolsó filmjében. Február elején már beszámoltunk róla, hogy Brad Pitt játssza a film főszereplőjét, egy filmkritikust, de momentán ez minden, amit tudni lehet Tarantino új filmjéről. Hétvégén felröppent a híre, hogy esetleg a legnagyobb akciósztár, Tom Cruise is csatlakozhat.

Jeff Sneider véleménye szerint fennáll a lehetősége annak, hogy Tom Cruise feltűnik a filmben. A jelentés azt állítja, hogy Cruise vagy vendégszerepet (azaz egy cameót), vagy valamilyen kisebb szerepet kaphat a The Movie Critic című filmben. Ehhez át kell alakítani a színész naptárát is kissé, hogy a forgatás ne ütközzön egy másik filmjével, hiszen a Mission: Impossible 8. forgatása még nem ért véget. Hivatalosan még nem erősítették meg Cruise szerepét, de bizonyára sokak örömére szolgálna, ha szerepelne Tarantino utolsó nagyjátékfilmjében.

Még egy nagy stúdió sem csapott le a The Movie Critic jogaira. A feltételezések szerint a 70-es évek Dél-Kaliforniájában játszódik majd, és egy cinikus férfi filmkritikust mutat be. Tarantino úgy fogalmazott, hogy a The Movie Critic egy ismeretlen, valós személyiséget bemutató történet lesz, és ezzel cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a legendás filmkritikusról, Pauline Kaelről szólna a filmje. Kael 1968-tól 1991-es visszavonulásáig a The New Yorker című lapnak írt. Tarantino már korábban is kifejezte tiszteletét Kael iránt, többek között a 2018-as What She Said: The Art of Pauline Kael című dokumentumfilmben.

Az évek során Tarantino végig azt hangoztatta, hogy tíz filmmel (vagy tizeneggyel, attól függően, hogy a Kill Billre egy- vagy kétrészes filmként tekintünk) szeretné befejezni filmográfiáját. Egyelőre nincs kimondva, hogy a The Movie Critic visszavonul a rendező, de ahogy már mondtuk, többször utalt rá, hogy ezzel befejezi karrierjét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Filmek

Tom Cruise magassága miatt bukott meg Jack Reacher filmes karrierje a rendező szerint

A rajongók mellett a rendező szerint is Tom Cruise magassága miatt bukott...

Volt egyszer egy... Hollywood
Filmek

Brad Pitt játssza Quentin Tarantino utolsó filmjének a főszereplőjét

Quentin Tarantino utolsó filmjére készül Brad Pitt főszereplésével, de tényleg ez lesz...