Wide Screen
Image default
Előzetesek

Hamarosan érkezik a Halálos iramban 8 előzetese!

A Halálos iramban sorozat központi eleme mindig a család volt, és most sem lesz ez másként. A Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez és Tyrese Gibson vezette csapat új veszélyekkel néz szembe, melynek első előzetese december 11.-én érkezik facebookon.

fast-and-furious-8-slice-600x200

A csapat most New Yorkba érkezik, és az ellenfelük a Charlize Theron által alakított Cipher lesz. Diesel szerint Cipher próbára teszi a csapat összetartását, és Dom képességeit is. A film rendezője az az F. Gary Gray, akinek az Egyenesen Comptonból című filmet is köszönhetjük. A Fast 8 helyszínei között New York mellett ismét olyan egzotikus helyszínek szerepelnek mint Izland, vagy éppen Kuba. A csapat tagjai még Ludacris, Jason Statham, Helen Mirren, Jordana Brewster, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Kristofer Hivju, és Lucas Black. A film tervezett bemutatója 2017 április 14.

Még több a témában...

KRITIKA: Baywatch

Kévés Bence Mihály

Ősszel kezdik forgatni az első Halálos iramban spin-offot

FRISSÍTVE! Mellbedobással érkezett meg a Baywatch előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább