Főoldal Előzetesek Bemutatták a Transformers: Az utolsó lovag első előzetesét
Előzetesek

Bemutatták a Transformers: Az utolsó lovag első előzetesét

A Paramount Pictures bemutatta az első előzetest a Transformers: Az utolsó lovag című űrlény filmhez.

292

A Paramount Pictures bemutatta az első előzetest a Transformers: Az utolsó lovag című űrlény filmhez.

Az utolsó lovag már az ötödik lesz a franchise történetében, amelyet természetesen most is Michael Bay rendezett. A filmről már sokat lehetett olvasni, hallani, hogy mi állhat majd a cselekményében, így mindenki arra volt kíváncsi, hogy mit láthatunk majd az első előzetesben. Nos, a Transformers 5 bővített mitológiával, és a tág univerzum háttértörténetével landol majd jövő nyáron a mozikban, melynek egyik főszereplője az a Mark Wahlberg lesz, akivel először a 2014-ben bemutatott Transformers: A kihalás korában találkoztunk.

Anthony Hopkins narrátor elmesélésével nézhetjük végig az előzetest, s rögtön a középkori Angliába kalauzolnak vissza bennünket, ahol egy kardot látunk, melyről csöpög a vér. Feltűnik egy repülő Transformer is, de biztosak nem lehetünk abban, hogy ki a rejtélyes alakváltó. Ahogy haladunk a trailerrel, úgy bukkannak fel az ismerős jelek – Merlin kardja, náci szimbólumok -, és persze a megszokott arcok – Yeager, Űrdongó, Optimus Fővezér -, mellet az új belépőként, köztük a fiatal Isabella Monort és Laura Haddockot is láthatjuk, előbbi karaktere egyből meggyőzött minket.

A negyedik részben Optimus Fővezér elhagyott minket, láthattuk, amint a végtelen univerzum felé vette az irányt, hogy felkutassa a Készítőket, és válaszokat kapjon a kérdésekre. Itt most visszatért, és látszólag koránt sem örül ennek, a trailer végén Bumblebeevel egy harcot is láthatunk, és ahol a Fővezér azt kéri, bocsásson meg neki.

Egyelőre nem azt hozta az előzetes, amit vártunk tőle, picivel nagyobb lelkesedésre számítottunk, mert ez kevés ahhoz, hogy azokat a rajongókat is levegye a lábukról, akik az elmúlt részek kudarcai után hitüket vesztették a rendezőben és a franchiseban; pedig Michael Bay itt is belead mindent, robbantás és tűzijáték lesz gazdagon Az utolsó lovagban is.

A folytatásban visszatér Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, John Turturro, Josh Duhamel, és Peter Cullen (eredeti nyelven ő szólaltatja meg Optimus Főverzért), új belépőként pedig Isabela Moner, Laura Haddock és Sir Anthony Hopkins színészeket köszönthetjük a fedélzeten.

A film bemutatója 2017. június 23-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

Uncharted
Filmek

Az Uncharted producerét kérdezték, hogy készül a folytatás?

Az Uncharted befejezése felvezette a folytatást, de mikor készülhet el?

Alien: Covenant
Filmek

Újabb fiatalok csatlakoztak Fede Álvarez rendezőtől az új Alien szereplőgárdájához, és még a sztoriról is kiderült néhány részlet

Gyakorlatilag teljes az új Alien szereplőgárdája, március 9-étől Budapesten forgatják az új...

Alien
Filmek

Újabb fiatal bombázó csatlakozott az új Alien szereplőgárdájához

Szexi szereplőkből nem lesz hiány az új Alien-filmben.