Felicity Jones szerint nem volt nagy munka a Zsivány Egyes reshoottal

A színésznő éppen ma mutatja be új filmjét, de következő filmes kalandjáról is megosztott ezt-azt.

A színésznő éppen ma mutatja be új filmjét, de következő filmes kalandjáról is megosztott ezt-azt.

Egészen májusig kell visszakanyarodnunk, akkor röppent fel a hír, hogy a LucasFilm első spin-off része nem nyerte el a tetszését a Disney vezetőségénék, és újraforgatásokat rendeltek el nyárra. Először még cáfolták a híreket, nem sokkal rá azonban, már hivatalosan is elismerték, hogy újravesznek több részt is a filmből. A forgatások előtt Tony Gilroy jelenlétét is bejelentették, hogy személyesen felügyeli majd a munkákat, és segíti a rendezőt. Riz Ahmed többször elmondta, hogy az olyan nagy költségvetésű filmeknél, mint a Star Wars, ez teljesen bevált szokás. Tegnap újabb híreket lehetett olvasni a filmről, ezúttal Felicity Jones (Jyn Erso), a film főszereplője, és a Kathleen Kennedy nyugtatta meg a rajongókat, hogy semmi ok az aggodalomra, minden rendben van a filmmel.

A Hollywood Reporter készített egy interjút Felicity Jones-szal, aki októberben Tom Hanks oldalán, Langdon professzorral közösen menti meg a világot a pusztulástól – Inferno kritikánkat már olvashatjátok az oldalon -, de természetesen a Rogue One-ról is kérdezték.  Az újság felelevenítette azt az öt hetes munkát, melyet június és július között tartottak a Disney-nél, és konkrétan rákérdeztek, hogy mi történt ez idő alatt, hiszen erről nem adtak ki közleményt a stúdiótól. A színésznő információt nem osztott meg a cselekményről, de elmondta, hogy miért volt indokolt az újraforgatás nyáron:

Nyilvánvaló, ha vágáshoz érkezik a film, és többen látják, akkor azt gondolhatják, hogy „Valójában ezt jobban is csinálhattuk volna, és több értelme lenne, ha megcsinálnánk azt.” Számtalanszor eljátszottuk már ezt, és ezt úgy értem, hogy neked sem csak ez a vázlatod van a cikkhez, vagy igen?

– vágott vissza az újságírónak Jones.

Nem túl rég még azt próbálták meg elhitetni a médiában, hogy az újraforgatásokkal a filmen nem csak javítani, hanem drasztikusan szerettek volna segíteni, mert komoly gondok voltak vele. Mind a színésznő, mind a stúdió elnök asszonya próbálja elhitetni, hogy ezek nem jelentenek semmit, több nagy horderejű filmnél eljátszották már, és teljesen logikus lépés volt, hogy egy ilyen nagy franchise-nál megismételjék a jelenetek felvételét:

Biztos vagyok benne, ha felvennéd a telefonod, és körbe kérdeznéd a nagyobb filmes technikusokat, hogy „Már forgattak újra veled?”, mire ők mind azt felelnék, „Ó, istenem, igen!” Miért lett ekkora nagy sztori ebből az egészből? Azért, mert ez egy Star Wars, és reflektorfényben van, és minden egyes dolgot megvizsgálunk. De ezek mind előre betervezett dolgok, nincs ebben semmi szokatlan.

Felicity Jones fogja játszani a Lázadót, Jyn Erso-t a filmben, aki a küldetést vezeti majd a Halálcsillagra, hogy ellopják a tervrajzokat, melyekkel megsemmisíthetik a Birodalmi űrállomást. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet a Star Wars: A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között fog játszódni. Jones olyan nagy nevű színésznőket ütött ki a versenyből, minta Rooney Mara, vagy Tatiana Maslany. Kennedy elárulta, hogy először neki támadt az az ötlete, hogy Felicity Jones játssza a szerepet, mert az Őrülten hiányzol filmben nyújtott alakítása óta odáig van a színésznőért. Kennedy elmondta, hogy az utolsó szó mégis, a Disney elnökéé, Alan Horn-é volt.

Alan-t hihetetlenül felizgatták Felicity Jones munkái, szerette őt, természetesen csak, mint színésznőt. Elég vékonyka, de tudnod kell, mármint hogy mennyire erős fizikailag és szellemileg, pont azokban a tulajdonságokban, amiket kerestünk.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet további szerelői: Mads Mikkelsen, Ben Mendelsohn, Alan Tudyk, Diego Luna, Forest Whitaker, Donnie Yen, Riz Ahmed, Jonathan Aris és Wen Jiang. A filmet Gareth Edwards Gary Whitta és Chris Weitz forgatókönyve alapján rendezte. Ez lesz az első mellékszálon futó Star Wars-film, amit december 15-én láthatunk leghamarabb a mozikban. Ezt fogja követni jövőre a Star Wars: Episode VIII 2017. december 15-én, 2018. május 25-én a Han Solo: A Star Wars Story második spin-off, 2019-ben a Star Wars: Episode IX, és az első felvonást 2020-ban zárjuk a harmadik spin-off-fal, mely talán Boba Fett saját filmje lesz.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Először láthatjuk Amber Heard-öt Mera-ként a forgatáson

Next Article
Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor két Obi-Wan részt is szeretne

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!