x
Filmek

Először láthatjuk Amber Heard-öt Mera-ként a forgatáson

Az Igazság ligája stábja átköltözött Izlandra, ott veszik fel a hátralévő jeleneteket.

Először láthatjuk Amber Heard-öt Mera-ként a forgatáson
  • Publishedoktóber 13, 2016

Az Igazság ligája stábja átköltözött Izlandra, ott veszik fel a hátralévő jeleneteket.

A Warner Bros. bemutatta az első képet Amber Heard-ról, Mera-ként a nagyon várós Igazság ligájából. A stúdió korábban több koncepciós rajzot is bemutatott, hogy miként festhet majd a szuperhős a filmben, amit jövő ősszel fognak levetíteni a mozikban. A filmről és a szereplőről is keveset tudunk, nem árulták el, hogy milyen szerepe lesz az Igazság ligájában – azt pletykálják, hogy sokkal nagyobb szerep jut Mera-nak majd az önálló Aquaman-filmben.

Lényegében ezzel a fényképpel megcáfolták azokat a híreket, hogy a stúdió elbocsájtotta volna a színésznőt, mert a stressz miatt radikálisan lefogyott – Johnny Depp és Amber Heard tavaly között robbant ki a botrány, miszerint Depp verte volt feleségét. A híreket később megerősítették, hogy a stúdió valóban leállította a színésznővel a próbákat, a jelmez próbáját is. Londonban megállapították, hogy még nem készült fel a kamerákra. Azóta viszont, semmit sem hallottunk Amber Heard-ről, és a szerepéről, egészen tegnapig. A mostani fényképek, és az ügyes IGN-es koncepció fotóknak köszönhetően egyszer és mindenkorra tisztázták, hogy benne lesz a filmben, és már dolgozik is a szerepen.

Zack Snyder rendező folytatja a forgatást Izlandon. A Justice League hivatalos Twitter-fiókján nem rég debütált az első hivatalos kép Amber Heard-ról, Atlantisz királynőjéről, Mera-ról.

Tegnap erősítették meg, hogy mindkét színésznő, Gal Gadot (Wonder Woman) és Amber Heard is megérkezett Izlandra, hogy csatlakozzon Jason Momoa-hoz, Aguaman-hez. A stúdióban végeztek, ennek apropóján egy záróbulit is tartottak a múlthéten, ahol a pletykák szerint Jason Momoa különösen jól érezte magát. Eddig nyoma sincs az a sötét, és komor hangnemnek, amit az elmúlt években megfigyelhettünk a DC-filmeknél. Ha sikert szeretnének elérni, akkor változtatniuk kell.

A kép felbukkanása után várjuk a következő sorozatot, melyből talán több részletet is megtudunk a film szinopszisáról.

Az Igazság ligáját 2017. november 17-én mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.