Wide Screen
Image default
Filmek

Ezúttal a Ren Lovagjai kapták a kiemelt szerepet az Empire borítóján

A Lucasfilm érezhetően magasabb fokozatra kapcsolt a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt, ezúttal a Ren Lovagjaira hegyezték ki a marketinget.

Tegnap este az Empire Magazine címlapján már megmutatták nekünk az új Star Wars-trilógia két főszereplőjét, Reyt és Kylo Rent, a mai napon újabb címlapról hullt le a lepel, ám ezúttal a trilógia titokzatos karaktereiről, a Ren Lovagjairól.

Bár a Ren Lovagokról nem először hallunk, hiszen már a Star Wars: Az ébredő Erőben is láttuk őket futólag, azonban mindeddig csak Rey víziójában láttuk ezeket a titokzatos harcosokat. Rian Johnson csak említésre vette elő a Ren Lovagjait, nem élt a lehetőséggel, hogy bemutassa őket, most azonban J.J. Abrams visszatérésével végre eljött az ő idejük is. A Disney korábban már megerősítette visszatérésüket, majd egészen észbontó képet kaptunk róluk, most újabb képet mutatott a Ren Lovagjairól az Empire borítóján.

Ren Lovagjai

Továbbra sem tudjuk, hogy milyen szerepet játszanak majd a történet befejező részében, ám rajongói teóriák szerint a Ren Lovagjai egykori mesterük, Kylo Ren ellen fordulnak majd, aki a Star Wars: Az utolsó Jedikben megölte Snoke legfőbb vezért, amiért a Lovagok mesterük ellen fordulhatnak. Bármi lesz is, alig három hónap múlva kiderül, amikor december 19-én bemutatják az új Star Wars-filmet.

Még több a témában...

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

Szokás szerint megmutatták, hogy hogyan készült a Star Wars: Skywalker kora látványvilága

Kévés Bence Mihály

George Lucas is vendégszerepelt a Star Wars: Skywalker korában

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon