Ren lovagok

Ezúttal a Ren Lovagjai kapták a kiemelt szerepet az Empire borítóján

A Lucasfilm érezhetően magasabb fokozatra kapcsolt a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt, ezúttal a Ren Lovagjaira hegyezték ki a marketinget.

A Lucasfilm érezhetően magasabb fokozatra kapcsolt a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt, ezúttal a Ren Lovagjaira hegyezték ki a marketinget.

Tegnap este az Empire Magazine címlapján már megmutatták nekünk az új Star Wars-trilógia két főszereplőjét, Reyt és Kylo Rent, a mai napon újabb címlapról hullt le a lepel, ám ezúttal a trilógia titokzatos karaktereiről, a Ren Lovagjairól. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Bár a Ren Lovagokról nem először hallunk, hiszen már a Star Wars: Az ébredő Erőben is láttuk őket futólag, azonban mindeddig csak Rey víziójában láttuk ezeket a titokzatos harcosokat. Rian Johnson csak említésre vette elő a Ren Lovagjait, nem élt a lehetőséggel, hogy bemutassa őket, most azonban J.J. Abrams visszatérésével végre eljött az ő idejük is. A Disney korábban már megerősítette visszatérésüket, majd egészen észbontó képet kaptunk róluk, most újabb képet mutatott a Ren Lovagjairól az Empire borítóján.

Ren Lovagjai

Továbbra sem tudjuk, hogy milyen szerepet játszanak majd a történet befejező részében, ám rajongói teóriák szerint a Ren Lovagjai egykori mesterük, Kylo Ren ellen fordulnak majd, aki a Star Wars: Az utolsó Jedikben megölte Snoke legfőbb vezért, amiért a Lovagok mesterük ellen fordulhatnak. Bármi lesz is, alig három hónap múlva kiderül, amikor december 19-én bemutatják az új Star Wars-filmet.

Total
1
Shares
Previous Article

És végül Thor is bemutatkozott a Marvel's Avengersből

Next Article
Star Wars

Kiszivárgott, hogy miről fog szólni a Star Wars: Skywalker kora zárójelenete?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!