Wide Screen
Image default
Filmek

A Star Wars: Skywalker kora legújabb képei megerősítették, hogy Rey megjavította Anakin fénykardját

Anakin Skywalker fénykardja megsemmisült a Star Wars: Az utolsó Jedikben, de úgy tűnik, hogy Rey valahogy összerakta a fénykardot a Skywalker korára.

Emlékeztek még Rey és Kylo Ren párharcára a Star Wars: Az utolsó Jedikben, amikor Anakin Skywalker fénykardja szó szerint megsemmisült, ketté törött és még a kryber kristály is megsérült. Ennek ellenére a Star Wars: Skywalker kora legújabb képei arról árulkodnak, hogy Rey valahogy megjavította a jedik fegyverét, amit egykoron Luke Skywalker hagyott el a Star Wars: V. rész – A Birodalom visszavágban.

A képeket a Triple Force Friday megnyitóján lőtték, s ahogy látható, sok változás nem történt, de ha közelebbről megnézzük, akkor szembetűnő, hogy Rey hol javította meg, hol ragasztotta össze a fénykardot.

A Star Wars: Az ébredő Erőben pontos választ nem kaptunk arra, hogy Maz Kanata miként tett szert Luke fénykardjára, aki még Darth Vader elleni harcban vesztette el Cloud Cityben, bár elvileg egy olyan kivágott jelenettel kezdődött volna a film, amiben Luke levágott karja és fénykardja sodródik az űrben, majd Maz Kanata gyűjtötte be azt.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Star Wars: Skywalker kora

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

A Star Wars képregényekből kiderült, hogy Kylo Ren miért visel sisakot

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon