Rey

A Star Wars: Skywalker kora legújabb képei megerősítették, hogy Rey megjavította Anakin fénykardját

Anakin Skywalker fénykardja megsemmisült a Star Wars: Az utolsó Jedikben, de úgy tűnik, hogy Rey valahogy összerakta a fénykardot a Skywalker korára.

Anakin Skywalker fénykardja megsemmisült a Star Wars: Az utolsó Jedikben, de úgy tűnik, hogy Rey valahogy összerakta a fénykardot a Skywalker korára.

Emlékeztek még Rey és Kylo Ren párharcára a Star Wars: Az utolsó Jedikben, amikor Anakin Skywalker fénykardja szó szerint megsemmisült, ketté törött és még a kryber kristály is megsérült. Ennek ellenére a Star Wars: Skywalker kora legújabb képei arról árulkodnak, hogy Rey valahogy megjavította a jedik fegyverét, amit egykoron Luke Skywalker hagyott el a Star Wars: V. rész – A Birodalom visszavágban. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A képeket a Triple Force Friday megnyitóján lőtték, s ahogy látható, sok változás nem történt, de ha közelebbről megnézzük, akkor szembetűnő, hogy Rey hol javította meg, hol ragasztotta össze a fénykardot.

A Star Wars: Az ébredő Erőben pontos választ nem kaptunk arra, hogy Maz Kanata miként tett szert Luke fénykardjára, aki még Darth Vader elleni harcban vesztette el Cloud Cityben, bár elvileg egy olyan kivágott jelenettel kezdődött volna a film, amiben Luke levágott karja és fénykardja sodródik az űrben, majd Maz Kanata gyűjtötte be azt.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Star Wars: Skywalker kora

Total
12
Shares
Previous Article
Pókember

A Sony Pictures és a Marvel Studios kibékült, így Pókember ismét hazatér a Marvel Moziverzumba

Next Article
Brie Larson

Brie Larson és Chris Evans jól szórakoznak az új Star Wars-film pletykáin

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!