Wide Screen
Image default
Filmek

A Star Wars: Skywalker kora promóciós képén észbontóan néz ki a Ren lovagjainak egyike

Végre jó minőségű fotón is láthatjuk a Ren lovagjainak egyik tagját, akik visszatérnek a Star Wars: Skywalker kora befejező részben.

Most hogy túltettük magunkat a San Diego-i Comic-Conon és a kedélyek csillapodni látszanak az óriási Marvel Studios bejelentések után, ideje elővennünk a Disney másik nagy filmjének soron következő epizódját, a Star Wars: Skywalker korát, ugyanis a napokban egészen menő kép jelent meg az új trilógia titokzatos szereplőiről, a Ren lovagjairól.

A decemberben megjelenő könyv borítóját díszíti a Ren lovagjainak egyike, akiket még J.J. Abrams rendező vezetett fel a Star Wars: Az ébredő Erőben, azonban csak néhány képkocka erejéig voltak láthatók Rey víziójában, így most mindenki ezekre a titokzatos karakterekre kíváncsi.

Ren lovagjai

A világ közel négy éve vár már a karakterek bemutatására, miután Rian Johnson sok máshoz hasonlóan azzal a lehetőséggel sem élt, hogy bemutassa a Ren lovagjait Az utolsó Jedikben, ám Abrams szeretne méltóképpen búcsúztatni a Skywalker-sagát, ezért úgy döntöttek, hogy újra rivaldafénybe hozza a rejtélyes szereplőket, hogy kivegyék részüket a játékidőből. Reméljük, hogy Phasma kapitány után nem csak pár snittre tűnnek fel, hanem kemény ellenfélnek bizonyulnak majd, és rendesen megizzasztják az Ellenállók katonáit.

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

A Skywalker kora végén a nagy fordulatot Rey-jel már Az ébredő Erő előtt megvitatták

Kévés Bence Mihály

George Lucas szava sokakat sokkolni fog, amit megosztott Palpatine uralkodóról

Kévés Bence Mihály

A She-Hulk írója a koronavírushoz hasonlította a Skywalker korát

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat