Ezek történtek a Summer Game Fest megnyitóján!

Egy új Jurassic World játék mellett az Elden Ring is tiszteletét tette!

A június és vele együtt a játékhírek dömpingje hivatalosan is elkezdődött, ugyanis a Summer Game Fest megnyitó műsora berúgta az ajtót az E3 előtt. Természetesen most is rengeteg kisebb indie alkotás volt megfigyelhető, amelyek egytől-egyik jól néztek ki, azonban most beszéljünk egy picit a nagyobb dobásokról!

A hírek igaznak bizonyultak és prezentáltak valamit a Borderlands széria fejlesztői! Na de nem úgy, mint azt gondolnánk. A high-fantasy Tiny Tina’s Wonderland majd valamikor 2022 elején fogja tiszteletét tenni számunkra. Nem kapcsolódik a Borderlands művekhez és teljesen stand-alone lesz majd.

Szintén volt igazságtartalom a Death Stranding körüli sus-musban is. Maga Hideo Kojima jelentkezett be egyenesen japánból egy kedélyes beszélgetés formájában, aminek a végén ledobták a bombát és bemutatták a Death Stranding rendezői változatát, ami nem is olyan sokára érkezik majd PS5-re. 

Jeff Goldblum is beköszönt a műsor során és bejelentette, hogy valamikor a közeljövőben érkezni fog majd a nagysikerű Jurassic World Evolution második része. Tűkön ülve várjuk.

A töretlen sikerű battle-royale úgy néz ki, gyakorlatilag egyik műfajt sem fogja most már kihagyni. A Vampire: The Masquerade – Bloodhunt személyében érkezni fog egy ilyen vámpíros témában is.

Természetesen a végére maradt a legnagyobb bejelentés és végre mozgás közben láthattuk az Elden Ring-et is. Mi több, nem csak ez a vágyunk teljesült, hanem a megjelenési dátumot is megtudhattuk. 2022 január 21-én kell majd számítanunk a FromSoftware legújabb művére. 

Total
19
Shares
Previous Article

A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője nem biztos benne, hogy elkészül az ötödik rész

Next Article
A kis hableány

Kiszivárgott néhány forgatási kép Halle Bailey főszereplésével A kis hableány élőszereplős forgatásáról

Related Posts