Főoldal Filmek A Death Stranding készítője, Hideo Kojima és az A24 élőszereplős filmen dolgozik
Filmek

A Death Stranding készítője, Hideo Kojima és az A24 élőszereplős filmen dolgozik

A Death Stranding új szintre emeli a videojáték-adaptációkat, amire még nem volt példa Hideo Kojima szerint.

405
Death Stranding

Az A24 együttműködésével a Kojima Productions élőszereplős filmet készít Hideo Kojima elismert videojátéka, a Death Stranding története alapján. A bejelentés a Kojima Productions december 16-án esedékes 8. évfordulója előtt érkezik, ami új mérföldkövet jelent a videojáték-filmadaptációk terén.

A film az ígéretek szerint a Death Stranding apokaliptikus eseményt övező rejtélyeket dolgozza fel a filmvásznon, amely elmossa a határokat élet és halál között, és rémálomszerű lényekkel kísérti az összeomlás szélén álló világot.

“Az A24-et körülbelül 10 évvel ezelőtt alapították, jelenlétük egyedülálló az iparágban, olyanok, mint senki más” – mondta Kojima a The Wrapnek adott nyilatkozatában. “A filmek, amelyeket a világnak készítenek, magas színvonalúak és nagyon innovatívak. Vonzódtam az alkotásaikhoz, és még a saját munkáimat is inspirálták. A történetmesélés innovatív megközelítése összhangban van azzal, amit a Kojima Productions az elmúlt 8 évben csinált. Most pedig együtt készítünk egy Death Stranding-filmet. Rengeteg játékadaptációs film született, de amit mi készítünk, az nem csak a játék közvetlen átdolgozása a filmvászonra. Azzal a szándékkal állunk a projekthez, hogy ne csak a játékrajongókat szólítsuk meg, hanem filmünk mindenkihez elérjen, aki szereti a mozit. Egy olyan Death Stranding-univerzumot hozunk létre, amit még soha nem láttunk, ami csak a film médiumán keresztül valósítható meg”.

Hideo Kojima, akit a lopakodós műfaj megteremtőjeként és az interaktív történetmesélés úttörőjeként tartanak számon, folyamatosan elmozdítja a film és a játék közötti határokat. Széles körben a lopakodó műfaj atyjának tartják, de sokak szerint ő emelte magasabb szintre a videojátékok történetmesélését, hogy már mozifilmre emlékezhető élményben legyen része a játékosnak.

A PlayStation 4, PlayStation 5 és PC platformokon több mint 16 millió példányban fogyott a Death Stranding-játékból. Eredetileg 2019. november 8-án jelent meg PlayStation 4-en, és olyan A-listás színészeket vonultat fel, mint Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Guillermo del Toro és Margaret Qualley.

A játékosoknak egy kataklizma által szétszakított, széttöredezett világban kell navigálniuk. Sam Porter szemszögén keresztül fedezhetjük fel ezt a kegyetlen világot, akit azzal a fontos feladattal bíznak meg, hogy újraegyesítse a szétszakadt Amerikát, újraélesztve a reményt és kapcsolatot teremtve az emberiség maradványai között.

death stranding pc chris177uk virtual photographer 006
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Metal Gear Solid Delta Snake Eater
BREAKINGJátékok

Mozgás közben is látható végre a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

A Metal Gear Solid 3 remake változatából végre gameplayt is láthattunk.

Death Stranding
Filmek

A Kojima Productions és a Hammerstone Studios a Death Stranding filmes adaptációján dolgozik

A film állítólag "új elemeket és karaktereket mutat be a Death Stranding...

elden
Játékok

Ezek történtek a Summer Game Fest megnyitóján!

Egy új Jurassic World játék mellett az Elden Ring is tiszteletét tette!