Főoldal Előzetesek Megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet új kedvcsinálója
Előzetesek

Megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet új kedvcsinálója

Májusban káoszba fullad a hat nublari világa!

361

Tavaly novemberben jelentette be a Universal, hogy újabb animációs spinoff szériával bővül a Jurassic-család, mely ráadásul a Krétakori tábor (Jurassic World: Camp Cretaceous) folytatása lesz, annak immár felnőtt szereplőivel. A táborcsaládot alkotó Darius, Ben, Yaz, Brooklynn, Kenji és Sammy kalandjai öt évadon át tartottak, miután megzavarta álmaik (mínusz Ben) táborozását az Indominus Rex. A nemrég kijött kedvcsináló hangulatos nosztalgiával kezd, majd azért felfedik az új sorozat központi témáját is. Úgy tűnik a nublari hatosként elhíresült fiatalokra valaki vadászik, így hat évvel később újra menekülniük kell.

A Krétakori tábor meglepően nagy sikert aratott mind a kritikusok, mind a gyerekek, mind pedig a felnőtt rajongók körében, és bár voltak gyengébb szálai, abban a legtöbben egyetértenek, hogy a világépítést profin csinálta. A sorozat érdekessége, hogy a történések párhuzamosan futnak a filmek eseményeivel, sőt van, hogy konkrétan filmbéli jelenetet láthatunk új szemszögből. A gyerekek története végül ugyan szerencsésen zárult, de a sorozat utolsó jelenetsorai megalapoztak a folytatásnak, ugyanis az események beérték a Jurassic World: Bukott birodalom végének a történéseit, mikor is a dinók kiszabadultak a világunkba. 

A gyerekek szó szerint cseberből vödörbe kerültek, de úgy tűnik Darius Bowman maradt a régi, továbbra is védelmezi kedvenceit, sőt úgy tűnik igyekszik kerülni az embereket. Scott Kreamer a sorozat showrunnere az Entertainment Weekly-nek nyilatkozott az új felállásról.

„Darius magányos és elvonult. Ennek nagyon konkrét oka lesz, és alig várom, hogy az emberek belemerülhessenek. Egy ideje már kerüli az embereket. Dolgozik valamin. Ben az, aki azt mondja: Itt nem maradhatunk, mennünk kell. Ez egy összeesküvéses thriller. A gyerekek újfent kibogozzák a nagy rejtélyt, de ezúttal vár rájuk egy sokkal nagyobb történet, mikor épp azt hiszik megfejtették. A srácoknak [Ben, Darius] rá kell jönniük mi történik, mielőtt mindannyiuknak késő lenne.”

Az előzetesben egyelőre csak kettejüket láthatjuk viszont, de azért nem kis összegben fogadni mernénk rá, hogy a többiek is jönnek majd. A tavalyi bejelentő videóban a t-rex uralkodott, ezúttal az atrociraptoroké a főszerep (konkrétan a Világuralomban látott négyesből csak Vöröst nem látni), de a figurák alapján kapni fogunk egy igen érdekes új ellenséget is a dínók oldaláról. Mindezek mellé kijött egy új, hangulatos poszter és megtudtuk a premierdátumot is.

Forrás: Entertainment Weekly

A Jurassic World: Káoszelmélet (Jurassic World: Chaos Theory) május 24-én debütál a Netflix kínálatában, kíváncsian várjuk, hogy a profi túlélők mihez kezdenek immár a dínók és káosz uralta világban.

Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic-World-Chaos-Theory
Előzetesek

Megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet első kedvcsinálója

Befutott a Jurassic World: Káoszelmélet legelső kedvcsinálója, melyben visszatérhetünk immár egy dinoszauruszok...

Játékok

Ezek történtek a Summer Game Fest megnyitóján!

Egy új Jurassic World játék mellett az Elden Ring is tiszteletét tette!

Játékok

Ezeket az ingyenes Epic Games Store játékokat tudod beszerezni év végéig

Igazán minőségi alkotások is kerületek a most Karácsonykor kiszórt játékok közé.