x
Filmek

Elkészültek A Kaptár: Utolsó fejezet magyar plakátjai

Nem is egyet, hanem rögtön kettőt mutattak be a Kaptár 6 utolsó részéhez.

  • Publishednovember 28, 2016

Nem is egyet, hanem rögtön kettőt mutattak be a Kaptár 6 utolsó részéhez.

Végre az is kiderült, hogy a hazai mozi szerelmesei milyen plakátokkal találkozhatnak majd januárban a Resident Evil 6: The Final Chapter premierén, hiszen a Sony Pictures és a Screen Gems közös filmje, a Kaptár 6 korábban már megkapta a nemzetközi posztereket/plakátokat, amiket most a magyar nyelvű változat is követ.

Korábban már arról beszámoltunk, hogy a tervek szerint ez lesz a jelenleg stáb utolsó Kaptáros filmje, többel nem készülnek, de az elmúlt évek során számtalan példát láttunk már arra, hogy a pénz és egy jó producer meggyőzte a stúdiókat, és igent mondtak egy rebootra. Könnyen elképzelhető, hogy pár év szünet után valami egészen új folytatással, vagy előzménnyel állnak elő a franchise-hoz.

A főszerepben természetesen most is, még egyszer Alice-t (Milla Jovovich) láthatjuk, de visszatér még Ali Larter (Claire Redfield), Iain Glen (Dr. Alexander Isaacs) és Shawn Roberts (Albert Wesker) is, továbbá Ruby Rose, Eoin Macken, William Levy, Fraser James és Rola mellékszereplőkkel készült A Kaptár: Utolsó fejezet bemutatója 2017. január 26-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.