x
Close


Közelgő események

Filmek

Az Underworld: Vérözön film magyar plakátjai

A végéhez közelít a farkasok és vámpírok küzdelme, eljött a végső leszámolás az Underworld: Vérözönben.

Az Underworld: Vérözön film magyar plakátjai
  • Publishednovember 28, 2016

A végéhez közelít a farkasok és vámpírok küzdelme, eljött a végső leszámolás az Underworld: Vérözönben.

Örülhetünk, hiszen míg Amerikában csak januárban kezdik el vetíteni az Underworld: Blood Wars néven futó filmet – itthon Underworld: Vérözön néven kell csütörtöktől keresni a mozik falán -, addig Magyarországon már december 1-én bemutatják a filmet. A nemzetközi plakáttól nem sokban térnek el a most bemutatott poszterek, mindössze csak a feliratokat cserélték le rajtuk.

Az Underworld: Blood Wars-ban, ami talán a franchise következő nagy blockbustere lesz a Vámpír-vezér halála után fog játszódni. Selene főszereplőnk, akit még mindig az őrjítően szexi és latexruhákat szerető Kate Beckinsale fog játszani. De most célkeresztbe kerül, és brutális támadásokra számíthat mindkét oldalról, a vérfarkas klántól és a vámpíroktól is egyaránt, mely utóbbi elárulta őt. Selene szövetségeseivel – David és az apja Thomas (Charles Dance) – arra készül, hogy végleg megállítsa a háborút a vérfarkasok és a vámpírok között, még úgy is, ha fel kell áldoznia érte saját magát.

Anna Foerster rendezte az Underworld: Blood Wars-t, akinek ez lesz az első önálló filmje. Foerster korábban jeleskedett több sorozatnál is (Gyilkos elmék, Outlander), operatőrként A függetlenség napján, a Holnap határán és Az elnök végveszélyben című kasszasikereken. Főszerepekben Kate Beckinsale (Selene), Theo Jamest (David), Tobias Menzies (Marius), Lara Pulver (Semira), valamint Charles Dance látható lesz Thomas szerepében.

Az Underworld: Vérözön 2016. december 1-től megnézhető a hazai mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.