Hosszabb, és véresebb előzetest kapott az Underworld: Vérözön

Az első előzetes után megkaptuk a bővített, hosszabb és izgalmasabb második részt.

Az első előzetes után megkaptuk a bővített, hosszabb és izgalmasabb második trailert.

A New York-i Comic Con-on mutatták be a teljes hosszúságú trailert az ötödik Underworld filmhez, melyben Kate Beckinsale még utoljára magára öltötte a latexcuccát. Egyszer már elköszönt a franchise-tól, és letette a szexi ruhát, de csak sikerült meggyőzni egy utolsó szerepre. Az NYCC-n bemutatott második előzetesből kiderült, hogy miért kapta ezt a filmcímet az ötödik vámpíros-vérfarkasos horror installáció.

Az Underworld: Blood Wars-ban, ami talán a franchise következő nagy blockbustere lesz a Vámpír-vezér halála után fog játszódni. Selene főszereplőnk célkeresztbe kerül, mert brutális támadásokra számíthat mindkét oldalról, a vérfarkas klántól és a vámpíroktól is egyaránt, mely utóbbi elárulta őt. Selene szövetségeseivel – David és az apja Thomas (Charles Dance) – arra készül, hogy végleg megállítsa a háborút a vérfarkasok és a vámpírok között, még úgy is, ha fel kell áldoznia érte saját magát.

Anna Foerster rendezte az Underworld: Blood Wars-t, akinek ez lesz az első önálló filmje. Korábban jeleskedett több sorozatnál is (Gyilkos elmék, Outlander), operatőrként A függetlenség napján, a Holnap határán és Az elnök végveszélyben című kasszasikereken.

Régóta húzódó ötödik rész 2017. január 6-án érkezik a mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

Újabb három színész csatlakozott a Fekete Párduchoz

Next Article

Werkvideót mutattak be az Igazság ligájából

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!